Groothuis Bouwgroep

"Onze inzet gaat verder", dat is waar Groothuis Bouwgroep voor staat. Ondernemerschap is voor ons rentmeesterschap. Wij realiseren vastgoedoplossingen voor nu én voor later en dragen bij aan een duurzame leefomgeving. Dit betekent voor ons samen met opdrachtgevers en gebruikers verder kijken, verder denken en verder zijn. ‘Onze inzet gaat verder’ is de belofte die wij doen aan onze klanten, medewerkers, leveranciers en samenwerkingspartners.

Circulair bouwen draait om het ontwikkelen en (her)gebruiken van gebouwen, zonder de voorraad natuurlijke grondstoffen uit te putten, het milieu te vervuilen of ecosystemen negatief te beïnvloeden. Dit vraagt om een andere manier van denken en doen. Partijen volgen elkaar immers niet op in het bouwproces, maar werken gedurende de gehele cyclus constructief samen. Als duurzame bouwer geloven we dat circulair bouwen de toekomst heeft en zorgt voor een betere omgeving en klimaat.

We hebben al diverse projecten gerealiseerd met een duurzaamheidslabel (BREEAM, GPR, Maatlat en WELL). We denken mee in circulaire oplossingen door hergebruikte en, waar mogelijk, bio-based producten toe te passen en/of het gebouw herbruikbaar te bouwen. Wij vinden het onze taak en onze toegevoegde waarde om de klant van A tot Z te begeleiden.

Wij vertalen wensen en ambities naar toekomstbestendige vastgoedoplossingen

Organisatie

Naam

Groothuis Bouwgroep

Type organisatie

Bouwbedrijf

Adres

Spoelstraat 8, Genemuiden

Thema's