Attiva Lichtprojecten B.V.

Attiva is sinds 1998 exclusief importeur en distributeur voor Gruppo Disano (It)  van de verlichtingsmerken  “Disano” en “Fosnova” in Nederland. “Disano” en ”Fosnova” hebben een breed licht assortiment van functionele en decoratieve armaturen.

Bij Attiva Lichtprojecten willen wij onze kennis ten doel stellen om de juiste duurzame verlichting te adviseren die past bij het budget van een project. Indien gewenst worden onze lichtplannen volgens de BREEAM-NL en WELL richtlijnen ontworpen.

Human Centric Lighting (HCL) is een concept dat staat voor een culturele verandering die tot doel heeft een gezonder en meer evenwichtige relatie met de omgeving waarin we leven te bereiken. Onze moderne levensstijl is niet afgestemd op de ritmes van de natuur. We brengen het grootste deel van onze tijd binnen door waar kunstmatige verlichting het verschil tussen dag en nacht vrijwel heeft opgeheven. In de afgelopen decennia heeft wetenschappelijk onderzoek echter duidelijk gemaakt dat licht niet alleen is om te zien, maar ook om te bepalen hoe ons lichaam werkt, zowel vanuit biologisch als psychologisch oogpunt.

En dit is precies het basisdoel van Human Centric Lighting: armaturen ontwerpen die niet alleen rekening houden met de visuele effecten, maar ook met de biologische en emotionele impact op mensen.

Attiva levert gedoseerd en gericht licht conform wensen van klant

Organisatie

Naam

Attiva Lichtprojecten B.V.

Type organisatie

Leverancier

Sectoren

Onderwijs, Retail, Logistiek, Kantoren, Zorg

Adres

Neckar 12, Den Haag

Thema's