Prime Advice B.V.

Met gedrevenheid, professionaliteit, snelheid en oplossingsgerichtheid geeft Prime Advice installatietechnisch advies. We begeleiden u met ruime ervaring en expertise door het gehele proces op het gebied van: installatieadvies, beheer en onderhoud, veiligheid en gezondheid en duurzaamheid. Onze opdrachtgevers vindt u bij ministeries, provincies, gemeenten, bedrijven, projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders, architecten, woningbouwcorporaties, universiteiten, academische ziekenhuizen, zorginstellingen, etc. in Nederland en België.

Als het gaat om duurzaamheid, speelt installatietechniek een grote rol. Innovaties kunnen de inzet van nieuwe energiebronnen verbeteren en comfort voor de eindgebruikers vergroten. Wij vinden het van groot belang om maatschappelijk verantwoorde doelen te stellen met oog op de toekomst. Daarom geven wij u graag advies welke bewezen innovaties bijdragen aan het verduurzamen van het vastgoed en installaties. Zo helpen wij u in de transitie naar het innovatief verduurzamen van de installatie in relatie met het bouwkundige aspect.
Onze adviseurs zijn BREEAM gecertificeerd en nemen u graag mee in het gehele traject van duurzame bouw en de toepassing van duurzame technologie.

Ons doel is niet zozeer om een gebouw zo energiezuinig mogelijk te maken, maar vooral ook om een gedegen bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving.

Werken aan een duurzame maatschappij begint bij uzelf, verspil geen tijd, begin nu.

Organisatie

Naam

Prime Advice B.V.

Type organisatie

Adviesbureau

Sectoren

Onderwijs, Kantoren, Zorg

Adres

Koestraat 45, Oirschot

Nieuws van Prime Advice B.V.

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: Prime Advice

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: Prime Advice