Groenewout B.V.

Groenewout is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van supply chain management, logistiek, bouw- en projectmanagement en engineering. Groenewout adviseert organisaties hun supply chain te optimaliseren en biedt een geïntegreerde totaaloplossing voor logistieke vraagstukken.

Groenewout slaat een brug van het strategisch (Sales & Operations Planning, distributienetwerken), tactisch (haalbaarheidsstudies) logistiek ontwerp naar de operationele implementatie(-begeleiding) van deze ontwerpen. Hierdoor bieden we onze opdrachtgevers continuïteit en één aanspreekpunt van planvorming tot realisatie en opstart.

De BREEAM-NL beoordelingsmethode is niet meer weg te denken bij de bouw van nieuwe distributiecentra. In de logistiek is BREEAM ongekend populair waarbij -uitgaand van de energie neutrale en het streven naar ‘gasloze’ panden, ‘Outstanding’ de norm is. Groenewout heeft ruime kennis en ervaring bij het opleveren van distributiecentra voorzien van een BREEAM-certificaat (met alle niveaus binnen BREEAM van Good tot Outstanding).

We are always thinking one step ahead Consulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Organisatie

Naam

Groenewout B.V.

Type organisatie

Adviesbureau

Sectoren

Retail, Logistiek, Kantoren

Adres

Claudius Prinsenlaan 132 A, Breda

Thema's