NLV

NLV is een Nederlandse vastgoedvermogensbeheerder met pensioenfondsen als klant. Op dit moment beleggen we voor pensioenfondsen Rail & OV, PMT en BpfK. Onze opdrachtgevers zijn gefocust op de lange termijn en voelen dat ze verantwoordelijkheid dragen voor het verbeteren en verduurzamen van de gebouwde omgeving. NLV staat achter deze visie, als grote belegger kan je veel invloed uitoefenen op niet alleen de uitstoot van de gebouwde omgeving maar ook op de marktstandaarden. Wij hebben als doel een leefbare omgeving te creëren voor niet alleen onze achterban maar ook de maatschappij als geheel. Op deze manier proberen we te verzekeren dat onze deelnemers in de toekomst ook kunnen genieten van hun welverdiende pensioen.

De belangrijke pijlers in onze duurzaamheidsstrategie zijn daarom Paris Proof, Future Proof en People. Met deze drie pijlers is ons doel een positieve impact te hebben op maatschappij en milieu. Door de gebouwen van onze opdrachtgevers te verduurzamen hebben we niet alleen een positieve impact op het milieu maar ook op het woonplezier van de huurders. Hierdoor dragen we bij aan milieu en maatschappij. Wij focussen ons daarom op daadwerkelijke verduurzaming en mitigatie van risico’s en niet alleen op het certificeren en beleidsvorming.

NLV is voortdurend bezig met het verduurzamen van projecten en houdt hierbij de CRREM-paden aan als richtlijn. Ons doel is ook om voor 2050 te voldoen aan het Paris Proof Akkoord en in lijn te zijn met de eisen van CRREM voor 2050. Als tussendoel geldt een reductie in 2030 van 50% van de CO2-uitstoot ten opzichte van 2019.

Met het implementeren van bovenstaande proberen wij te zorgen dat toekomstige generaties nog kunnen genieten van onze planeet en natuur zoals wij dat ook gedaan hebben en daarnaast met plezier en comfort terecht kunnen in al onze panden of het is voor werk, woon of gezondheid.

Courant vastgoed is duurzaam vastgoed

Organisatie

Naam

NLV

Type organisatie

Belegger

Sectoren

Retail, Kantoren, Woningen

Adres

Prinses Beatrixlaan 15, Den Haag

Thema's