Kingspan Unidek B.V.

Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieu-effecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling zijn de isolatieoplossingen bovendien duurzaam. De onderneming, opgericht in 1969 en voorheen bekend als Unidek B.V., is onderdeel van de Kingspan Group. Kingspan is wereldwijd leider op het gebied van hoogwaardige isolatie, bouwmaterialen en geïntegreerde solar-oplossingen.

De innovatieve aard van Kingspan Unidek heeft geleid tot de ontwikkeling van talloze producten voor de bouw, alle vervaardigd op basis van het milieusparende isolatiemateriaal EPS (geëxpandeerd polystyreen). De onderneming is in Europa marktleider op het gebied van zelfdragende isolerende sandwichelementen voor hellende daken. Het leveringsprogramma omvat verder onder meer universele elementen die toepasbaar zijn voor alle bouwdelen (er kunnen daken en buitengevels mee worden gemaakt, maar ook binnenwanden en topgevels), renovatieproducten, plat-dak-, wand- en gevelelementen, spouwmuurisolatieplaten en prefab funderingsbekistingsystemen.

Kingspan Unidek ontwikkelt, produceert en verkoopt complete daksystemen, bouwsystemen en isolatieproducten voor de Europese markt. Onze productontwikkeling is gefocust op producten die een blijvende bijdrage leveren aan het reduceren van de CO2-emissie.

Samen verder bouwen.

Organisatie

Naam

Kingspan Unidek B.V.

Type organisatie

Leverancier

Sector

Woningen

Adres

Scheiweg 26, Gemert

Thema's

Nieuws van Kingspan Unidek B.V.

WGBC zet wereldwijd in op CO₂-neutrale gebouwde omgeving

WGBC zet wereldwijd in op CO₂-neutrale gebouwde omgeving

Kingspan: vanaf 2025 jaarlijks 1 miljard plastic flessen recyclen

Kingspan: vanaf 2025 jaarlijks 1 miljard plastic flessen recyclen