DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht

DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht is een nichekantoor van advocaten, notarissen en fiscalisten dat zich richt op de commerciële bouw- en vastgoedpraktijk.

Bij DUDOK behandelen we met name de complexere vraagstukken. Onze aanpak is persoonlijk en kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit. Wij zijn gedreven, oplossingsgericht en in staat om buiten het bestaande denkkader te treden, waardoor wij alternatieve oplossingen weten aan te dragen. 

DUDOK kijkt vanuit interdisciplinair verband met een kritische, creatieve en realistische blik naar ontbrekende en knellende wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid om zo samen met de klant in een vroeg stadium tot oplossingen te komen. Oplossingen, die niet alleen voor nu, maar ook in de verre toekomst werkbaar zijn. Onze focus ligt op het beperken van risico’s en het creëren van kansen. 

DUDOK bouwt bruggen tussen de technische vraagstukken inzake verduurzaming en circulariteit en de wet- en regelgeving. DUDOK doet dit doormiddel van op de hoogte te blijven van de meest actuele ontwikkelingen in duurzaamheid en het ondersteunen bij lobbyen op het gebied van wet- en regelgeving ten behoeve van duurzaamheid en circulariteit. Door het bieden van fiscale, juridische en notariële diensten draagt DUDOK dan ook een steentje bij aan de implementatie en de realisatie van de technische ideeën voor verduurzaming binnen de bouw- en vastgoedsector.

Voor ieder technisch probleem bestaat een fiscaal juridische oplossing

Organisatie

Naam

DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

Juridische Zaken

Adres

Van Boshuizenstraat 12 , Amsterdam

Thema's

Professionals

Ton van Balen
Ton van Balen Tax Partner Bekijk profiel
Michiel van Hecke
Michiel van Hecke Notaris Bekijk profiel