Youen

Youen is opgericht onder het motto "omdat we moeten stoppen met verbranden" en de visie om een steunpilaar te worden voor positieve veranderingen in onze maatschappij. Dat is tot op de dag van vandaag in de haarvaten van onze organisatie verankerd. We willen alle gebouwen in Nederland op hun eigen duurzame energie laten draaien, met voor ieder volledige controle over zijn of haar energiegebruik. De vereiste duurzame energieambities beperken veel ondernemers in hun groei en continuïteit. Youen helpt bedrijven in hun streven naar optimale balans tussen opwek-opslag en gebruik van energie.
 
Youen wil bedrijven controle geven over hun eigen energie en biedt een complete oplossing. Vanuit een zorgvuldige energieanalyse wordt samen met de klant een plan van aanpak opgesteld om te komen tot eigen energieoptimalisatie. Zodat elk bedrijf haar footprint kan verkleinen. Met behulp van het digitale platform van Youen verloopt energiemanagement eenvoudig en geautomatiseerd. Zo maken we een verschil voor de zogeheten 'bottom line' van een bedrijf én voor het klimaat.
 
Youen is een energie-expert. We willen geen kolencentrales, we bouwen samen met onze klanten ons eigen energienetwerk om een kolencentrale weg te concurreren. Concrete oplossingen, omdat we moeten stoppen met verbranden.

omdat we moeten stoppen met verbranden

Organisatie

Naam

Youen

Type organisatie

Installatiebedrijf

Adres

Nijverheidsstraat 15, Nijkerk

Nieuws van Youen

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”