De Groene Jongens

De Groene Jongens staat voor het oplossen van duurzaamheidsvraagstukken in de gebouwde omgeving. Wij denken vanaf het eerste schetsontwerp mee in nieuwbouw- of renovatieprojecten zodat onze opdrachtgevers de juiste keuzes maken in het ontwerpproces. Dit bespaart tijd, geld én levert een duurzamer eindresultaat op.

Wij leveren verschillende diensten om bij te dragen aan een circulaire leefomgeving zoals duurzaamheidscertificeringen en berekeningen. Wij ondersteunen opdrachtgevers met het behalen van bijvoorbeeld GPR Gebouw, BREEAM-NL en WELL certificaten. Daarnaast bieden we trajecten aan voor een duurzaam installatieontwerp waarbij het energiegebruik wordt geoptimaliseerd om zo planet, people en profit in balans te brengen. Daarnaast staan we altijd open voor andere opdrachten die te maken hebben met circulair bouwen en duurzaamheid.

Wij zien duurzaamheid als een integraal vraagstuk, omdat echt duurzame gebouwen niet alleen energieneutraal of gasloos zijn, maar ook circulair, gezond en toekomstbestendig. Met ons multidisciplinaire team en onze gespecialiseerde kennis bouwen we samen aan een CO2-neutrale omgeving. Zo verwachten wij de adviseur van de circulaire omgeving van morgen te worden.

De Groene Jongens bouwt samen aan de circulaire gebouwde leefomgeving van morgen

Organisatie

Naam

De Groene Jongens

Type organisatie

Adviesbureau

Adres

Nachtegaalstraat 60, Utrecht

Thema's

Nieuws van De Groene Jongens

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken