DGBC Academy

Via het opleidingsaanbod van de DGBC Academy leer je alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in relatie tot bouw en vastgoed. Tevens verzorgt de DGBC Academy de verplichte BREEAM-NL trainingen om gecertificeerd BREEAM-NL Expert of Assessor te worden.

Incompany

Speciaal voor organisaties met bedrijfs- of sectorspecifieke vragen over BREEAM-NL biedt DGBC Academy maatwerk oplossingen. 
Steeds meer partijen in de bouw- en ontwikkelketen krijgen te maken met het BREEAM-NL keurmerk. Werken met deze systematiek vraagt om een andere aanpak, waarbij de relevante processen goed gedocumenteerd en beheerst moeten worden.

Voor een zorgvuldig BREEAM-NL traject is het noodzakelijk dat medewerkers minimaal de basis van BREEAM-NL leren kennen. Daarnaast kan kennisontwikkeling waardevol zijn om voor te sorteren op de eisen die BREEAM-NL stelt; het kan een interessante propositie in de markt opleveren. Ondertussen zit ook de overheid niet stil. Regelgeving rond duurzaamheid verandert voortdurend en het is van belang om te weten wat dat betekent voor je eigen werkprocessen of strategie.

Trainingen voor doelgroepen

DGBC Academy verzorgde al specifieke in company trainingen als “BREEAM-NL voor leveranciers van verlichting”, “BREEAM-NL voor  installateurs”, “BREEAM-NL voor leveranciers van verplaatsbare accommodaties”.

Meer informatie

DGBC Academy is je graag van dienst door de juiste kennis bij jouw mensen te brengen. Wil je een maatwerksessie over BREEAM-NL of over een actueel duurzaamheidsonderwerp?  DGBC Academy kan voor jou een maatwerk aanbod ontwikkelen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met DGBC Academy. Mail naar academy@dgbc.nl of neem telefonisch contact op via: 088 - 55 80 100.

Bekijk hier de BREEAM-NL trainingen

​​​​​​​Bekijk hier de mogelijkheden voor Incompany trainingen

Bekijk hier de BREEAM-NL Permanente Educatie voor Experts

Laatste nieuws

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

'Neem gezamenlijk barrières weg voor duurzaam bouwen'

'Neem gezamenlijk barrières weg voor duurzaam bouwen'

Uitreiking BREEAM Awards 2024

5 Nederlandse winnaars bij uitreiking BREEAM Awards 2024