Jaarbeurs

Jaarbeurs wil een betere wereld achterlaten voor onze toekomstige generaties. Dit houdt in dat we in alle facetten van onze bedrijfsvoering de toekomstbestendigheid en duurzaamheid van ons handelen centraal stellen. Contracten met leveranciers, het aanbod naar klanten en bezoekers, onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, het facilitair management en vernieuwing van de venue en onze rol als werkgever moeten bijdragen aan een gezonde toekomst.

De belangrijkste duurzaamheidsthema's zijn: duurzame business, social impact, duurzame venue, duurzaam management en duurzaam werkgeverschap. Jaarbeurs streeft ernaar om al haar doelgroepen te verbinden om een gezamenlijke verantwoordelijkheid te nemen om waardevolle ontmoetingen en toekomstbestendige (live) events te kunnen blijven organiseren.

Eind 2019 heeft Jaarbeurs het masterplan van de nieuwe Jaarbeurs gepresenteerd. Een nieuwe venue ontworpen volgens de hoogste normen van duurzaamheid en technologie met de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties als belangrijke uitgangspunten. Jaarbeurs en de stad Utrecht delen dezelfde ambities op het gebied van duurzaamheid en gezond stedelijk leven en Jaarbeurs hoopt met de nieuwe Jaarbeurs bij te dragen aan een groenere en meer diverse stad.

Jaarbeurs wil een betere wereld achterlaten voor onze toekomstige generaties

Organisatie

Naam

Jaarbeurs

Type organisatie

Kennisinstelling

Sector

Adres

Jaarbeursplein 6, Utrecht

Thema's