Van der Heijden bouwen kán anders

Duurzaam denken en doen is een must. We hebben de aardbol in bruikleen voor de volgende generatie. Ondertussen mogen we wel genieten door gezond en comfortabel te wonen, werken en recreëren. Het is belangrijk dat in alle facetten van ons leven duurzaamheid een rol speelt. Laten we het niet moeilijker maken dan dat het is. Met gezond verstand nadenken over wat je doet, bijdraagt aan een gezonder milieu of niet.

Dat begint bij de opvoeding en op de basisschool. Door onze bijdrage aan natuurgebied "De Maashorst" kunnen kinderen jaarlijks genieten en kennis maken met de natuur. Er is lesstof ontwikkeld voor scholen. Daar begint de basis om vervolgens in te ontwikkelen, ontwerpen en te bouwen projecten maximale duurzaamheid toe te passen samen met klanten en gebruikers. Niet alleen "woorden" maar ook met keiharde cijfers laten zien dat het loont.

Voorbeeldgedrag hoort daar ook bij. Onze huisvesting en bedrijfsvoering. Elke dag klanten en medewerkers inspireren omtrent ons gedachtegoed zodat je door oprechte interesse in verbinding komt. Dan kunnen wij middels onze vindingrijkheid en gedreven medewerkers komen tot samen slimmere, snellere en betere oplossingen voor duurzaamheid. Daadkracht en flexibiliteit leidt ertoe dat ook daadwerkelijk de duurzaamheid wordt toegepast in projecten. Niet alleen praten maar ook doen!

Van der Heijden, bouwen kán anders.

Duurzaamheid is een overtuiging, geen optie

Organisatie

Naam

Van der Heijden bouwen kán anders

Type organisatie

Bouwbedrijf

Sector

Adres

Industriepark 8, Schaijk

Thema's