Van der Heijden bouwen kán anders

Van der Heijden bouw en ontwikkeling is al 130 jaar een Brabants familiebedrijf, gevestigd in Schaijk en in Breda. Met circa 80 eigen medewerkers en veel vaste partners werken we dagelijks aan gemiddeld 16 projecten per jaar. Wij zijn actief op de markten: Wonen, Werken, Logistiek, Zorg en Educatie.

 

Bouwen kán anders! Wij geloven dat samen, slimmer, sneller en beter bouwen geen keuze is maar een keiharde belofte. Deze maken we waar door voorop te lopen in het toepassen van innovatieve technieken en werkprocessen. Als betrokken specialist denken we echt mee met al onze partners om zo verwachtingen te overtreffen.

 

We zijn een bedrijf waar mensen het verschil maken, en waar betrokkenheid (verbinding), passie en gedrevenheid steeds weer tot spraakmakende oplossingen leiden. Waar vol energie wordt samengewerkt aan de uitdagingen van de toekomst.

Wij geloven in het nemen van eigen verantwoordelijkheid in het behoud van onze aarde. Vanuit die intrinsieke motivatie voeren wij circulariteit, maar ook natuurinclusief bouwen, door in onze projecten. Als ontwikkelaar evenals bouwer. Alleen zo kunnen we een bijdrage leveren aan het terugdringen van klimaatveranderingen en maken we efficiënter gebruik van beschikbare materialen en grondstoffen.

Vanuit een intrinsieke motivatie voeren wij circulariteit, maar ook natuurinclusief bouwen, door in onze projecten

Organisatie

Naam

Van der Heijden bouwen kán anders

Type organisatie

Bouwbedrijf

Adres

Industriepark 8, Schaijk

Thema's

Nieuws van Van der Heijden bouwen kán anders

artiist impression nieuwe woningen Van der Heijden

Bouw van zesentwintig woningen in Herwijnen-Oost stap dichterbij

Tekening Van der Heijden Den Hoek

Van der Heijden ontwikkelt zeventien duurzame woningen in Den Hoek