Newomij

Bij Newomij draait alles om onze lange termijn bedrijfsfilosofie. Ons motto is niet voor niets: Commitment to real estate. We richten ons op vastgoed met een blijvende duurzame waarde. Zodat iedereen de kans krijgt om er te wonen, werken en winkelen. Ook in de toekomst. Want als we nu goed voor ons vastgoed zorgen – door het te ontwikkelen, beheren en onderhouden – blijft het van generatie op generatie van waarde.

Apollo House in Amsterdam – een van de objecten uit onze vastgoedportefeuille – is een belangrijk voorbeeld van duurzaamheid. Ondanks het monumentale karakter beschikt het over energielabel A++ en samen met de huidige huurders streven we een BREEAM-NL certificering na door onder andere het gebruik van zonnepanelen en een groen dak. Daarnaast hebben we ons met DGBC-partner INNAX gecommitteerd aan het Paris Proof partnership. Ons complete vastgoedportfolio bereiden we voor op de bijbehorende duurzaamheidscriteria. Tegelijkertijd voorzien we een groot deel van onze panden van zonnepanelen, in samenwerking met Zonnegilde. Ook staat er voor diverse appartementencomplexen een uitgebreide renovatie op de planning. Tenslotte zijn we in voorbereiding van een compleet ESG-beleid conform de CSRD-wetgeving.

Newomij bouwt aan een vastgoedportefeuille met hoogwaardig Nederlands vastgoed. Ook bieden wij beheer en consultancy voor VvE’s en vastgoedfinancieringen voor beleggers.

Door de handen ineen te slaan, maken we samen ons vastgoed een stuk waardevoller. Voor nu én in de toekomst.

Organisatie

Naam

Newomij

Type organisatie

Vastgoedbeheerder

Sectoren

Retail, Kantoren, Woningen

Adres

Koningin Wilhelminalaan 31, Naarden

Thema's

Nieuws van Newomij

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: Newomij

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: Newomij