hello energy

Stel ie eens voor: een gebouw voor dat een positieve bijdrage levert aan de gezondheid, het welzijn en de omgeving van de mens en tegelijkertijd duurzaamheid maximaliseert. Een gebouw dat aanzienlijke positieve impact creëert, nu en in de toekomst. Met hello energy wordt iedereen elke dag actief betrokken bij het verkleinen van hun ecologische voetafdruk.

 

hello energy: iedereen duurzaam betrokken

Stakeholders spelen een cruciale rol om je vastgoed CO2-neutraal te maken. hello energy helpt om hen te betrekken in je plannen. Met onze software wil iedereen echt deel uitmaken van de reis naar een duurzamer gebouw, of het nou vermogensbeheerders, vastgoedbeheerders, huurders of bezoekers zijn.

 

hello energy is de toonaangevende SaaS-softwareoplossing voor eigenaren van onroerend goed om energiepositieve gebouwen te creëren, en biedt impactvolle manieren om de manier waarop jouw gebouw en de mensen erin presteren te veranderen - zoals bruikbare inzichten, benchmarks, enquêtes, contentcreatie en inspirerende en leuke uitdagingen die je zullen aansporen om in actie te komen. Word een vastgoedleider en til ESG naar een hoger niveau. Stimuleer verandering in elk gebouw, waar dan ook.​

 

Connect, collect, engage

Allereerst helpen we je het gesprek aan te gaan met je stakeholders. Ten tweede helpen we je bij het verzamelen van duurzaamheidsinformatie uit jouw gebouw en feedback van gebruikers. Deze duurzame prestaties en prestaties worden de bron van betrokkenheid, waardevolle inzichten en een trigger voor gedragsverandering.

 

De vijf voordelen van hello energy

  • Betrek je publiek met bruikbare inzichten
  • Verbeter je beleggerswaarde en huurderservaring
  • Verdien credits voor duurzame certificeringen zoals BREEAM, GRESB en WELL
  • Verbeter de prestaties van je gebouw
  • Benut de kracht van data

Laat zien wat jouw energie- en duurzaamheidsambities inhouden!

Organisatie

Naam

hello energy

Type organisatie

Leverancier

Adres

Marten Meesweg 8-10, Rotterdam

Thema's

Nieuws van hello energy

Kantorenbelegger NSI en proptech start-up hello energy starten strategische samenwerking

Kantorenbelegger NSI en proptech start-up hello energy starten strategische samenwerking