Priva - Van Beek

Onze missie

Onze missie? Een klimaat voor groei creëren!

Priva ontwikkelt innovatieve oplossingen voor duurzame klimaatbeheersing en procesbeheer voor de tuinbouw, de bebouwde omgeving en indoor growing faciliteiten.

Wij dragen bij aan een duurzame wereld waarin een groeiende wereldbevolking een gezond en comfortabel leven kan leiden. Met onze unieke combinatie van hardware, software en services bieden we schaalbare oplossingen voor gebouwautomatisering aan. Zo helpen wij onze klanten meer winst te behalen met een lager gebruik van fossiele brandstoffen en schaarse natuurlijke hulpbronnen.Op deze manier leveren wij een bijdrage aan een aantal thema’s die ons nauw aan het hart liggen en daarnaast hoog op de wereldwijde politieke agenda staan, namelijk water, voedsel, klimaat en energie.

Onze visie
Bent u in staat om naar de wereld van vandaag te kijken met de ogen van morgen? Vandaag bieden wij oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Morgen zijn wij leidend in het aanbieden van technologie en services voor duurzame stedelijke delta’s.

 

Eén superduurzaam pand voor Big Green Egg Europe: https://www.priva.com/nl/ontdek-priva/blijf-op-de-hoogte/klantverhalen/big-green-egg-europe


één van de meest duurzame kantoren van Europa: https://www.priva.com/nl/ontdek-priva/blijf-op-de-hoogte/klantverhalen/infinity-duurzaam-kantoorgebouw


ecoBuilding – www.privalabforinnovation.com

Priva helpt steden om te transformeren naar duurzame stedelijke delta's door het ontwikkelen van geavanceerde technologie, diensten en kennis voor klimaatbeheersing en procesautomatisering in de gebouwde omgeving, tuinbouw en alles daartussenin.

Organisatie

Naam

Priva - Van Beek

Type organisatie

Leverancier

Sector

Zorg

Adres

Zijlweg 3, De Lier

Thema's

Professionals

Frank Visscher
Frank Visscher Business Developer Bekijk profiel

Nieuws van Priva - Van Beek

Veertien tools om sneller in Parijs te komen

Veertien tools om sneller in Parijs te komen

Op naar 2050: iedereen kan bijdragen aan Advancing Net Zero

Op naar 2050: iedereen kan bijdragen aan Advancing Net Zero

Blog - Energie besparen met artificiële intelligentie

Blog - Energie besparen met artificiële intelligentie