Orange Charging BV

Orange Charging is dé partner voor laadoplossingen in diverse sectoren. Van zakelijke laadpalen tot grote laadpleinen en snellaadlocaties. Van inventarisatie tot installatie en beheer. 

Voor ons is het terugdringen van de CO2 uitstoot vanzelfsprekend. Iets waar iedereen mee bezig moet zijn, om zo de toekomst van onze aarde te garanderen. Maar dit is niet altijd even makkelijk. Of leuk. Wij brengen daar verandering in. Wij zetten CO2 uitstoot niet alleen om in een groene toekomst, maar maken van een ingewikkeld proces een soepele samenwerking. Door termen als faseverdraaiing loadbalancing en aansturingsplatformen te vertalen naar normaal Nederlands en door vragen en regels om te zetten naar een concreet ontwerp. Je krijgt duidelijk advies bij jouw laadoplossing, in een helder proces. Van inventarisatie en design, tot plaatsing en onderhoud: wij maken het makkelijk.

Orange Charging biedt passende laadvoorzieningen aan in de vorm van exploitatie. Zo is verduurzamen voor iedereen mogelijk! Geen investering, geen kosten en geen geregel. Jij stelt je parkeerterrein beschikbaar en wij plaatsen kosteloos de laadpaal. Zo simpel kan het zijn. Of je nu een laadpalen wil exploiteren voor een bedrijf, zorginstelling, gemeente, vakantiepark, hotel of een VvE, Orange Charging regelt alles voor je.

Onze klanten kunnen op ons rekenen!

Organisatie

Naam

Orange Charging BV

Type organisatie

Energiemaatschappij

Adres

Ziel 1, Roosendaal

Nieuws van Orange Charging BV

Maak kennis met onze nieuwe partner Orange Charging

Maak kennis met onze nieuwe partner Orange Charging