Signify

Signify is pionier in verlichting en met deze visie lopen we al meer dan 130 jaar voorop in de verlichtingsindustrie. Op zon na zijn wij de organisatie die het meeste licht geeft en voelen ons extra verbonden om dat op een verantwoorde en duurzame manier te doen. We hebben een ambitieus doel om tegen 2025 onze positieve impact op het milieu en de samenleving te verdubbelen.

Ons doel is het onbenutte potentieel van licht aanboren om het leven van mensen te verbeteren en bij te dragen aan een duurzamere wereld. Licht is belangrijk voor mensen en verlichting bepaalt dan ook maar liefst 13% van het wereldwijde elektriciteitsverbruik. Wij willen dat terug brengen naar 8%. Met onze innovaties in verlichtingsproducten, -ystemen en -diensten helpen we bedrijven, consumenten en steden om hun energieverbruik en CO2 uitstoot te reduceren.

Duurzaamheid vormt de kern van onze strategie. Met de SDG’s van de VN als ons kompas, pakken we mondiale vraagstukken aan van klimaatactie, circulaire economie, voedselbeschikbaarheid, veiligheid en gezondheid en welzijn. 

Signify is een CO2-neutraal bedrijf en we ondersteunen graag in de ambitie om de CO2-uitstoot voor 2030 met minimaal 55% te beperken. Door alle lichtpunten in Nederland te vervangen door LED-verlichting kan jaarlijks € 1,1 miljard aan elekticiteitskosten worden bespaard en kan CO2-uitstoot met 2,9 milijoen ton worden teruggedrongen.

Infographic

Elektriciteitsbesparing? Energiekosten besparen? CO2 reductie? Met LED kan het!

Organisatie

Naam

Signify

Type organisatie

Leverancier

Adres

Boschdijk 525, Eindhoven

Thema's

Professionals

Thomas Leenders
Thomas Leenders Manager Public & Government Affairs Bekijk profiel
Hellen van der Plas
Hellen van der Plas CEO Benelux Bekijk profiel
Wouter de Wolf
Wouter de Wolf Sr. Marketing Manager - B2B Benelux Bekijk profiel

Nieuws van Signify

Biobased bouwen ‘onwaarschijnlijk belangrijk’ 

Biobased bouwen ‘onwaarschijnlijk belangrijk’ 

Hoe draagt de Programmaraad bij aan Paris Proof? [Video's]

Hoe draagt de Programmaraad bij aan Paris Proof? [Video's]

'Het is nu of nooit, want anders zijn we te laat'

'Het is nu of nooit, want anders zijn we te laat'