Laride

Duurzaamheid en duurzaamheidsambities zijn voor ons een vanzelfsprekend en integraal onderdeel van onze dienstverlening op gebied van huisvesting. Als partner van het DGBC werken we samen aan een toekomstbestendige en duurzaam gebouwde omgeving en kijken daarbij continu naar vernieuwende mogelijkheden en duurzame oplossingen. Van milieuvriendelijke toepassingen in de bouw tot circulair en zelfs biobased bouwen.

 

Laride stelt in overleg met de opdrachtgever een strategie op ten aanzien van duurzame maatregelen en de effecten daarvan en bewaakt deze gedurende het project. Gezamenlijk gaan wij op zoek naar de meest optimale oplossing en nemen daarbij direct een vertaling mee naar kosten en exploitatie. Door al vroeg in het bouwtraject de focus te leggen op mogelijke duurzaamheidsmaatregelen in het ontwerp waardoor vastgoed duurzamer en toekomstbestendiger wordt gebouwd, kunnen meerkosten zelfs beperkt worden. 

 

Onze professionals zijn gefocust op het bereiken van maximaal resultaat en ontzorgen opdrachtgevers bij de verdere uitwerking van gemaakte keuzes. Onze gecertificeerde BREEAM-NL experts ondersteunen daarbij door advisering en certificering van het vastgoed op de specialisaties BREEAM-NL Nieuwbouw & renovatie en BREEAM-NL InUse. Met een gedegen duurzaamheidsadvies en duurzaam meerjarenonderhoudsplan leggen we zo de basis voor een duurzaam bebouwde toekomst.

Hart voor duurzaamheid

Organisatie

Naam

Laride

Type organisatie

Adviesbureau

Adres

Bastion 58, Veldhoven

Thema's