Alklima B.V.

Al meer dan 25 jaar zijn wij exclusief importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems voor Nederland. De hoogwaardige klimaatsystemen van Mitsubishi Electric zijn onderdeel van een compleet leveringsprogramma. Wij streven naar creativiteit, voortdurende verbetering en positieve verandering op alle bedrijfsniveaus.

Vanuit de filosofie ‘Samenwerking met meerwaarde’ bieden wij advies en begeleiding aan installateurs, adviseurs en alle andere partijen in de bouwkolom; bijvoorbeeld op het gebied van BREEAM, nul-op-de-meter-programma’s en via Alklima College bieden wij onder andere een geaccrediteerde opleiding voor technisch koelmonteur.

Alklima/Mitsubishi Electric bouwt door heel Nederland aan een All-Electric leefomgeving. Overigens hebben we niet voor niets ‘Electric’ in onze naam: al meer dan bijna 100 jaar levert Mitsubishi Electric Corporation hoogwaardige innovatieve producten aan zakelijke klanten en consumenten wereldwijd uit sectoren als ICT, ruimtevaartontwikkeling en satellietcommunicatie, huishoudelijke elektronische toestellen, industriële technologie, energie-, transport- en gebouwentechniek en klimaat- en verwarmingstechniek.

Verduurzaming begint met het zoeken van verbinding en het delen van kennis

Organisatie

Naam

Alklima B.V.

Type organisatie

Leverancier

Sectoren

Onderwijs, Retail, Logistiek, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

Van Hennaertweg 29, Alblasserdam

Website

Thema's

Nieuws van Alklima B.V.

Nieuwe ondertekenaars Paris Proof Commitment

Welkom aan 21 nieuwe ondertekenaars Paris Proof Commitment

BREEAM-NL viert tiende verjaardag

BREEAM-NL viert tiende verjaardag