Altena Group B.V.

Altena Group. Uw partner in efficiency for installations. Onze dienstverlening bestaat uit het inspecteren, adviseren, chemisch technisch reinigen, renoveren en verduurzamen van industriële- en klimaat technische installaties. Met onze kernactiviteiten reinigen en onderhoud dragen wij dagelijks bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen van onze klanten; verlaging van energieverbruik, verlenging van levensduur en een veilige werking van de installatie.

Sinds 1976 zijn wij als Altena Group altijd op zoek naar hoe we installaties efficiënter kunnen maken en verduurzamen. Vandaar ook onze slogan: efficiency for installations. Hierbij gaat de eigenaar van de installaties besparen en wordt de ecologische footprint verlaagd. Kwaliteit en vakmanschap staat voorop. Door continue te investeren in ons personeel middels interne en externe opleidingen en op zoek te zijn naar technische verbeteringen en duurzame oplossingen, kunnen wij dit waarborgen.

Als Altena Group willen wij een bijdrage leveren aan een duurzaam gebouwde omgeving. Altena beschikt over de kennis en kunde om (bestaande) gebouwen op het gebied van HVAC (heating, ventilation & airconditioning) efficiënter te maken en te verduurzamen. Door samen te werken en expertises te delen, kunnen we gezamenlijk mooie stappen zetten.

Efficiency for climate, cooling and industrial installations

Organisatie

Naam

Altena Group B.V.

Type organisatie

Installatiebedrijf

Adres

Keurweg 10, Waalwijk

Thema's