Building for Tomorrow B.V.

Building for Tomorrow is een innovatief bureau voor huisvesting- en vastgoedadvies en projectmanagement. Onze naam zegt het al, bij Building for Tomorrow bouwen wij aan morgen. Volgens onze opvatting kan dat alleen langs een duurzame weg, daarom is bijdragen aan een duurzame toekomst onze topprioriteit. Daarom werken wij in onze projecten proactief aan duurzame oplossingen. In onze advisering staan wij stil bij de hele levenscyclus van een gebouw –van initiatief, ontwerp, bouw/renovatie, gebruik, beheer & onderhoud tot sloop. Grotendeels wordt de duurzaamheidprestatie van een gebouw bepaald door de gebruiksfase. Wij vinden daarom dat duurzaamheid al in de initiatieffase, bij de ontwikkeling van het huisvestingconcept een rol speelt: onder andere denken we aan flexibiliteit, efficiënt ruimtegebruik, ruimten delen, mobiliteit, energiegebruik, uitstraling/imago, beoogde levensduur. Wij formuleren dan met opdrachtgever en stakeholders de ambities op het gebied van duurzaamheid en monitoren en bewaken deze gedurende het gehele proces om die ook daadwerkelijk te realiseren. 

Met bewuste communicatie over duurzame toepassingen werken we binnen het project aan draagvlak voor het creëren van een duurzaam gebouw en bouwen we gezamenlijk aan enthousiasme. Daarmee ontstaat trots voor het project en motivatie om het gedrag aan te passen. Vele van onze projecten hebben een zeer hoge duurzaamheidsambitie behaald. Een aantal recente voorbeelden hiervan zijn: Hotel Jakarta Amsterdam (BREEAM excellent), Hogeschool Utrecht, Heidelberglaan 15 (BREEAM outstanding) en het Conradhuis Hogeschool Amsterdam (ontwerpcertificaat BREEAM excellent).

Ook binnen onze eigen bedrijfsvoering zijn we uiteraard actief op het thema duurzaamheid. We zetten stappen richting een CO2 neutrale bedrijfsvoering. We zijn er bijna... Onze huisvesting is zeer efficiënt en duurzaam, wij stimuleren onze medewerkers al jaren om een duurzame auto te kiezen. Alle recent aangeschafte (lease-) auto’s rijden elektrisch of op biogas. Tevens stimuleren wij gebruik van openbaar vervoer en fiets naar zowel kantoor als klanten.

Building for Tomorrow

Organisatie

Naam

Building for Tomorrow B.V.

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

Onderwijs, Kantoren, Zorg

Adres

Westerdok 548, Amsterdam

Thema's

Nieuws van Building for Tomorrow B.V.

26 partijen tekenen Malieveldverklaring om stikstofuitstoot in bouw te reduceren

26 partijen tekenen Malieveldverklaring om stikstofuitstoot in bouw te reduceren