Adamasgroep

De adamasgroep stelt naast duurzaamheid een gezonde werkomgeving centraal. Door een integrale aanpak van omgevings-, functionele en gezondheidseisen komen wij samen met de opdrachtgever tot een optimaal concept. Duurzaam ontwikkelen is een intelligente en op de toekomst gerichte investeringsstrategie die zich continu doorontwikkelt. Wij hanteren hierbij de onafhankelijke beoordelingsmethodiek van BREEAM-NL en WELL. De ambitie van de opdrachtgever is onze passie.

Duurzaamheid is een jonge wetenschap die elk jaar meer mondiale aandacht krijgt. Het gaat niet alleen om klimaatveranderingen en CO2-reductie, maar ook om de gezondheid van de mens in de gebouwde omgeving. Daarnaast wordt circulair materiaalgebruik een nieuw speerpunt. Het wordt steeds duidelijker dat de klimaatveranderingen veel sneller gaan dan gedacht en dat ook de gevolgen voor Nederland op korte termijn groot zijn. Stilstaan en niets doen is dan ook geen optie!

De adamasgroep creëert bewustwording bij de betrokken stakeholders door samen met hen op een praktische en pragmatische wijze haalbare doelen te stellen. Onze kwaliteitsborging staat garant voor een toekomstgerichte invulling van deze ambities. Met elk duurzaam gerealiseerd project dragen we bij aan onze doelstelling om een gezondere bouwsector te creëren voor nu en in de toekomst.

De toekomst wordt gecreëerd door wat je vandaag doet

Organisatie

Naam

Adamasgroep

Type organisatie

Adviesbureau

Adres

Utrechtseweg 310, Arnhem

Thema's

Professionals

Luuk Braakhuis
Luuk Braakhuis Architect / Duurzaamheidsexpert Bekijk profiel
Martin Springer
Martin Springer Projectmanager Bekijk profiel

Nieuws van Adamasgroep

Veertien tools om sneller in Parijs te komen

Veertien tools om sneller in Parijs te komen

‘Koplopers’ als gids bij de circulaire doelen voor 2030

‘Koplopers’ als gids bij de circulaire doelen voor 2030