Turner & Townsend Nederland

Duurzaamheid gaat in onze ogen verder dan de gebouwde omgeving; het gaat om een duurzame samenleving. Over de hele wereld delen steeds meer van onze klanten deze mening. Wij richten ons met onze dienstverlening op de gehele gebouwde omgeving: woningen, kantoren, gezondheidszorg, onderwijs, publieke gebouwen, industrie, infrastructuur en energie. 6800 adviseurs wereldwijd werken samen met onze opdrachtgevers vanuit 112 kantoren in 46 landen aan deze doelstelling. Door het efficiënt managen van complexe programma’s en projecten zijn wij in staat om de best denkbare resultaten te bereiken voor onze opdrachtgevers. Behaalde successen in relatie tot projectdoelstellingen zoals het bereiken van erkende duurzaamheidsnormen, de levensduurverlenging van gebouwen, circulariteit, de invloed van een gebouw op haar werknemers’ gezondheid en energie en CO2-reductie, delen wij wereldwijd.

Vanuit het kantoor in Nederland die gevestigd is in Amsterdam, helpen ruim 100 medewerkers hun klanten in de Benelux om hun plannen en ambities te ontwikkelen en te realiseren. We hebben meer dan 20 jaar ervaring op de lokale markt en hebben meer dan 100 projecten opgeleverd in de regio. 

Het uiteindelijk doel van Turner & Townsend is om een zo groot mogelijke positieve impact te leveren op onze leefomgeving. Een beter klimaat te creëren voor huidige en toekomstige generaties.

Maximale inzet voor een duurzame leefomgeving

Organisatie

Naam

Turner & Townsend Nederland

Type organisatie

Adviesbureau

Sectoren

Kantoren, Woningen, WEii adviesgroep

Adres

Amstelplein 1, Amsterdam

Thema's

Nieuws van Turner & Townsend Nederland

Aantal ondertekenaars Paris Proof Commitment stijgt naar 94

Aantal ondertekenaars Paris Proof Commitment stijgt naar 94