Annexum Invest BV

Annexum biedt de particuliere belegger mogelijkheden om te beleggen in vastgoed. Dit kan in diverse segmenten; winkels, woningen, kantoren, supermarkten en meer. Voor onze beleggers is het belangrijk dat wij zo veel mogelijk rendement met het vastgoed realiseren tegen een acceptabel risico.
Goed verhuurde objecten zijn hierbij essentieel. Dit bereiken wij door nauw contact met de uiteindelijke gebruikers en huurder van onze beheerde objecten. Daarmee kunnen wij de gebouwen zowel technisch als commercieel aantrekkelijk houden. Het opstellen van een zogenaamd Maatwerkadvies (Energie Prestaties Advies) helpt ons hierbij. Dit geeft onszelf maar ook onze huurders een compleet overzicht van de verduurzamingsmogelijkheden van het betreffende gebouw.

In samenspraak met de huurder wordt vervolgens bepaald welke investeringen wanneer en door wie worden gedaan. De ene huurder kan hierin veel verder gaan dan de andere maar inzicht geven en een gezamenlijke aanpak werkt in alle gevallen het beste. Voor de toekomst ziet Annexum veel meer mogelijkheden om een enorme verduurzamingsslag te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het slim gebruikmaken van data-analyse en het toepassen van nieuwe technologie.

Een gezamenlijke aanpak en toepassen van data maakt het verschil

Organisatie

Naam

Annexum Invest BV

Type organisatie

Belegger

Adres

Strawinskylaan 485 , Amsterdam

Thema's