Bouwbedrijf L. van de Ven B.V.

Bouwbedrijf Van de Ven bestaat ruim 90 jaar. Van kleine lokale bouwer is het familiebedrijf uitgegroeid tot een solide specialist met Nederland als haar werkveld. Naast de realisatie, ontwikkelt Van de Ven ook menig project. Zelfstandig of met partners. In opdracht of op eigen initiatief. Van de Ven houdt zich bezig met alle facetten van het vak. Van utiliteits- en industriële bouw tot renovatie en restauratie en van institutionele bouw tot woningbouw.

Een steentje bijdragen aan de maatschappij is niet alleen de uitdrukkelijke wens van vele opdrachtgevers, ook het Veghelse familiebedrijf wil dat net even anders aanpakken. De uitdaging om transparant, duurzaam en op een hoog niveau te werken is bouwen met het BREEAM-certificaat. Van de Ven heeft zich deze tool eigen gemaakt en beschikt over eigen BREEAM-experts.

Inmiddels heeft Van de Ven meer dan 25 projecten opgeleverd die voorzien zijn van een BREEAM-certificaat en 5 projecten in uitvoering die BREEAM-gecertificeerd zullen worden. Van de Ven heeft ervaring met alle niveaus binnen BREEAM van Good tot Outstanding. Momenteel wordt o.a. gewerkt aan Outstanding distributiecentra voor Jumbo en BOL.com. Meermaals zijn projecten bekroond met de titel ‘Duurzaamste DC van Nederland’. De BREEAM-certificering wordt niet alleen toegepast bij bedrijfsgebouwen, maar ook bij kantoren, commerciële ruimten en hotels.

BREEAM levert voor gebouwen een meerwaarde op. Iets waar Van de Ven graag haar kennis en ontwikkeling aan verleent.

Bouwbedrijf Van de Ven: specialist in veelzijdigheid

Organisatie

Naam

Bouwbedrijf L. van de Ven B.V.

Type organisatie

Bouwbedrijf

Sector

Onderwijs, Retail, Logistiek, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

Erpseweg 3, Veghel