Longevity Partners B.V.

Longevity Partners is een multidisciplinair adviesbureau op het gebied van energie en duurzaamheid. Opgericht in 2015 om bedrijven te ondersteunen bij de overgang naar een koolstofarme economie in het VK, Europa en wereldwijd. Longevity Partners is actief in meer dan 30 landen en het team spreekt gezamenlijk 9 talen. Met kantoren in London, Parijs en Amsterdam stelt ons dit in staat om op nationaal en lokaal niveau te werken. We bieden strategische begeleiding, compliance-ondersteuning en innovatieve oplossingen voor vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en gebruikers. We stellen hen in staat om hun doelstellingen op het gebied van energie- en grondstofefficiëntie te behalen, hun impact op het milieu te verminderen, hun bedrijven toekomstbestendig te maken, en hun volledige commerciële potentieel te ontsluiten.

Longevity Partners gelooft in langdurige samenwerkingsverbanden en het gebruik van innovatie technologie om de transitie naar een koolstofarme economie te stimuleren. Wij bieden onze klanten oplossingen om hun concurrentievermogen te verbeteren, inkomsten te vergroten en beter in te spelen op de veranderende behoeften van hún klanten.

Wij zijn de grootste BREEAM In-Use-adviseur ter wereld met meer dan 350 assets verspreid over zeven landen en een totale waarde van meer dan € 6,5 miljard. Longevity Partners is de eerste duurzaamheidsconsultancy die leverancier is van turn-key-energieprojecten en we zijn er trots op om samen te werken met Europa’s grootste vastgoedbedrijven.

Longevity Partners versnelt de transitie naar een koolstofarme economie

Organisatie

Naam

Longevity Partners B.V.

Type organisatie

Adviesbureau

Sectoren

Retail, Logistiek, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

Gustav Mahlerplein 28, Amsterdam

Thema's

Nieuws van Longevity Partners B.V.

Nominaties BREEAM Awards 2024 bekend

Nominaties BREEAM Awards 2024 bekend

Vesteda voorziet bijna 27.500 woningen van duurzaamheidskeurmerk BREEAM-NL

Vesteda voorziet bijna 27.500 woningen van duurzaamheidskeurmerk BREEAM-NL

Vastgoedsector genoodzaakt te reageren op toenemende waterschaarste

Vastgoedsector genoodzaakt te reageren op toenemende waterschaarste