Hezelburcht Subsidieadvies

Ambities waarmaken: dat is wat ons drijft! Al ruim 25 jaar biedt Hezelburcht full-service subsidieondersteuning. Onze kennis van subsidies en fiscale instrumenten (van regionaal tot Europees) en ervaring in zowel de publieke als private sector stellen ons in staat om in de volle breedte diensten aan te bieden.

Onze sustainability specialisten streven naar het tegengaan van klimaatverandering door subsidies te verbinden aan projecten met een positieve impact op het klimaat. Door ons enthousiasme, vakinhoudelijke kennis en ervaring weten wij de vertaalslag te maken tussen een project en een succesvolle subsidieaanvraag.

Wist u dat er volop financieringskansen zijn op het gebied van duurzaam bouwen? Een BREEAM-NL certificaat dient bijvoorbeeld als toegangsticket tot fiscaal voordeel voor investeringen. Met de SDE++ kunt u aantrekkelijk investeren in het opwekken van hernieuwbare energie (bijv. ZonPv-installaties). Dankzij fiscale regelingen als de MIA en EIA zijn investeringen in energie en -milieuvriendelijke technieken of processen bovendien interessant. Verder zijn er vanuit de Topsector Energie en de EU nog volop mogelijkheden om uw innovatieve duurzaamheidsprojecten te cofinancieren.

Speelt verduurzaming een belangrijke rol binnen uw organisatie? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking! Zij brengen graag samen met u de projecten en mogelijkheden in kaart.

Maak uw duurzaamheidsambities waar met subsidie

Organisatie

Naam

Hezelburcht Subsidieadvies

Type organisatie

Adviesbureau

Sectoren

Onderwijs, Retail, Logistiek, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

High Tech Campus 10, Eindhoven

Thema's

Nieuws van Hezelburcht Subsidieadvies

Whitepaper Fiscale regelingen en subsidies voor duurzame gebouwen in 2024

Fiscale regelingen en subsidies voor duurzame gebouwen in 2024

Subsidies voor duurzamere gebouwen

Subsidies voor duurzamere gebouwen

Subsidiemogelijkheden voor verduurzamen gebouwen

Subsidiemogelijkheden voor verduurzamen gebouwen