Magnus Group

Bij Magnus Group zijn we voortdurend op zoek naar leegstaande gebouwen of panden met aanzienlijke leegstand, bij voorkeur gelegen op goede 'B'-locaties in de Randstad. Onze missie? Het een nieuw leven inblazen met duurzame renovaties die volledig in lijn zijn met ESG-principes. Maar we gaan verder dan dat. We creëren complete, op maat gemaakte turnkey kantoorruimtes die aansluiten bij de wensen en eisen van vandaag.

De resultaten spreken voor zich; na onze toewijding aan duurzaamheid zijn de gerenoveerde locaties gegarandeerd voorzien van energielabel A, en we streven naar A++ of zelfs A+++. Daarnaast mogen we met trots zeggen dat al onze panden het BREEAM-certificaat 'Very Good' of zelfs 'Excellent' dragen. Een ander product maken wij niet en zullen wij, louter na aankoop, niet in eigendom hebben. Ons doel is duidelijk: een "A" product op "B" locaties. Met de nieuwste technologieën maken we onze locaties zoveel mogelijk gasvrij. Als dat niet lukt zetten we hybride systemen in, waarbij gas alleen wordt gebruikt bij zeer sterkte temperatuurswisselingen dan wel strenge winters.

Ons meest recente project in Schiphol Rijk is daar het levende bewijs van: een transformatie van 7.000 m2 BVO naar een A+++ label, gecombineerd met een BREEAM Excellent-certificering. Bovendien is het gasgebruik geëlimineerd.

Magnus Group: Transforming buildings, shaping futures.

Organisatie

Naam

Magnus Group

Type organisatie

Belegger

Adres

Boeingavenue 245, Schiphol Rijk

Thema's

Nieuws van Magnus Group

Maak kennis met onze nieuwe partner Magnus Group

Maak kennis met onze nieuwe partner Magnus Group