Welkom aan 21 nieuwe ondertekenaars Paris Proof Commitment

Dutch Green Building Council heet 21 nieuwe ondertekenaars van het Paris Proof Commitment van harte welkom. Dat gebeurde vanmiddag tijdens het DGBC-festival in Theater Zuidplein.  

De 21 partijen sloten zich afgelopen jaar aan bij de groep ondertekenaars en koplopers. Zij gaan ieder vanuit hun eigen rol vastgoed versneld verduurzamen door ingrijpend te renoveren, te meten op werkelijk verbruik en zij gaan ook de partijen om zich heen in beweging brengen om ook te voldoen aan de doelen van het klimaatakkoord van Parijs.  

Paris Proof Commitment 

Het ondertekenen van het Paris Proof Commitment betekent bewustzijn van de urgentie om nu wat te doen tegen verdergaande klimaatverandering. Dat betekent dat het niet stopt bij deze nieuwe ondertekenaars, maar dat meer nodig is. De ondertekenaars bewegen hun partners om ook te tekenen en een deel daarvan heeft al het goede voornemen. Daarom zet DGBC tijdens het Paris Proof Congres op dinsdag 29 november een nieuwe groep ondertekenaars in het zonnetje.  

Benieuwd wie er al een handtekening heeft gezet? Kijk op de pagina met ondertekenaars.  

Overige partners

W/E adviseurs | Montea | Hoppenbrouwers

Gerelateerd

Maarten Markus is manager duurzaamheid bij gebiedsontwikkelaar AM. We zetten in op het minimaliseren van de CO₂-uitstoot van gebouwen enerzijds en een positieve impact van het gebied anderzijds.

‘Door energieneutraal en biobased te bouwen kunnen we veranderen naar een klimaatpositieve sector’

Vastgoedorganisatie is een belangrijke speler op de Europese markt. Nienke Jacobs van de Nederlandse tak Dream Advisors aan het woord.

Maak kennis met onze nieuwe partner Dream Advisors

Marktpartijen met een WEii-licentie kunnen nu een een gecertificeerde WEii-score afgeven voor gebouwen.

WEii-certificering: hoe werkt dit?