Dutch Green Building Week

 

Dutch Green Building Week 2022

Van 10 tot en met 14 oktober organiseert Dutch Green Building Council de twaalfde editie van de Dutch Green Building Week. Dit jaar staat de week in het teken van Sustainable Development Goals en de rol die de bouw- en vastgoedsector kan spelen bij de invulling van deze sociale en duurzame doelen. 

Thema 2022
Over de SDG's

De SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland. De doelen kwamen er op basis van wereldwijde inbreng van organisaties en individuen. DGBC vervult sinds 2022 de rol van alliantiecoordinator voor SDG 11.

Over de Dutch Green Building Week

De Dutch Green Building Week is al jaren dé landelijke campagneweek voor duurzaam bouwen en ontwikkelen. De week geeft ieder jaar weer een podium aan bedrijven en instellingen die voorlopen op CO2-reductie, Circulariteit, Klimaatadaptatie en Gezondheid. Nationale en internationale goede voorbeelden worden getoond en concrete handvatten worden gegeven. Vraag en aanbod ontmoeten elkaar. De Dutch Green Building Week biedt talrijke momenten om in contact te komen met (inter)nationale pioniers, te luisteren naar creatieve denkers en doeners en naar mensen die een toekomstbestendige omgeving en samenleving mogelijk maken. 


Events door partners DGBC

Diverse DGBC-partners organiseren fysieke en online events tijdens de week. 

Events door DGBC

Naast evenementen van DGBC-partners organiseert ook DGBC zelf een of meer evenementen gedurende de week.  

DGBC-festival 2022 - dinsdag 11 oktober 2022

Ook dit jaar organiseren wij een DGBC-festival in het kader van de Dutch Green Building Week 2022. We starten deze middag met een plenair programma, waarna we met elkaar losjes in gesprek kunnen gaan. Het DGBC-festival staat in het teken van de Duurzame Ontwikkelings Doelen van de VN (SDG's). 

Momenteel zijn wij druk bezig met de invulling van het programma. 

DGBC-galadiner 2022 - donderdag 13 oktober 2022

Op 13 oktober organiseert DGBC haar jaarlijkse galadiner speciaal voor partners van Dutch Green Building Council. 

Momenteel zijn wij druk bezig met de uitwerking van het DGBC-galadiner. Zodra er meer bekend is, zullen wij dit via deze pagina communiceren. Houd deze pagina daarom goed in de gaten. Agenda

Gerelateerd nieuws

Highlights Paris Proof talkshow met ABN AMRO

Highlights Paris Proof talkshow met ABN AMRO

Green Buildings Event 2021: ‘Radicale verandering door innovatie, kennisdeling en lef!’

Green Buildings Event 2021: ‘Radicale verandering door innovatie, kennisdeling en lef!’

Festival en galadiner Dutch Green Building Week 2021 - Op zoek naar verandering: op grote hoogte, en dicht bij de grond

Festival en galadiner Dutch Green Building Week 2021 - Op zoek naar verandering: op grote hoogte, en dicht bij de grond