DGBC op PROVADA 2024

Vastgoedbeurs PROVADA vindt dit jaar plaats van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 juni in RAI Amsterdam. Ook dit jaar is DGBC te vinden op PROVADA: samen met BREEAM-NL en 15 DGBC-partners staan wij op het Paris Proof Plein (Hal 12 Stand 56). En we hebben iedere dag een grote plenaire kennissessie in Forum / Arena. Ons voorlopige programma in vogelvlucht.

Net zoals vorig jaar is DGBC te vinden op het Paris Proof Plein. Op dit speciale themaplein laten wij samen met BREEAM-NL en 15 verschillende DGBC-partners oplossingen zien voor een Paris Proof gebouwde omgeving. De hele keten speelt hierbij een rol.  

De hele keten vertegenwoordigd 

Naast BREEAM-NL en DGBC zijn op het Paris Proof Plein te vinden: Censo Energy Partner, CityFörster architecture & urbanisme, Dutch Climate Systems, Esri Nederland, Group A, Knauf, Orange Charging, Vanbeek, Royal HaskoningDHV, Spryg Real Estate Academy, TBI Woonlab, W4Y adviseurs, WiseBrick/Delta Development, Youen en Zero250.  

Informatieve sessies en korte panelgesprekken 

Kom langs om in gesprek te gaan en meer te leren over de route naar Parijs. Of volg één van de korte sessies op het podium van het Paris Proof Plein. We hebben iedere dag een uitgebreid programma met verschillende uitreiking- en ondertekenmomenten voor bijvoorbeeld BREEAM-NL en WEii-certificaten en ondertekenen nieuwe partijen het Paris Proof Commitment. Daarnaast zijn er korte panelgesprekken en informatieve sessies over Paris Proof. En vergeet niet de borrel op woensdagmiddag om 16.30 uur! 

Bekijk het voorlopige programma op het Paris Proof Plein

Programma op dinsdag 11 juni 

Programma op woensdag 12 juni 

Programma op donderdag 13 juni  

DGBC in het Forum en de Arena 

DGBC is niet alleen op het Paris Proof Plein te vinden, ook hebben we iedere dag in het Forum of Arena (hal 12) een plenaire bijeenkomst. Welke kennissessies staan er gepland? 

  • Op dinsdag gaan we in op het Paris Proof Commitment en ESG-rapportage. Wat betekenen de Europese regels voor Paris Proof? 

  • Op woensdag gaan we met publieke en private partijen in gesprek over wat die transparantie over klimaatrisico’s in de markt teweeg gaat brengen. 

  • Op donderdag komt de EU Taxonomie en BREEAM-NL aan bod. 

Bekijk hier het uitgebreide programma inclusief sprekers.  

Kom je langs? 

Kortom, DGBC is goed vertegenwoordigd tijdens PROVADA. We zien je graag op het Paris Proof Plein, in hal 12, stand 56 of tijdens één van de drie kennissessies in het Forum/Arena. Houd ondertussen onze website en social media-kanalen in de gaten voor verdere informatie, updates en niet te missen bijeenkomsten.  


Gerelateerd

De route naar Paris Proof, oftewel CO2-neutraal, vastgoed is voor beleggers en vastgoedeigenaren een noodzakelijke reis geworden.

De route voor bestaand vastgoed naar Paris Proof met een integrale CO2-aanpak

Het nieuwe kabinet handhaaft de EU-doelen. Dit is niet de versnelling die we zouden willen.

DGBC over regeerakkoord 2024: ‘Duurzame ambitie zal van de markt moeten komen’

Nationale SDG rapportage

Nationale SDG Rapportage roept op tot samenwerking en scherpe toekomstvisie