Lente-akkoord Congres 2024

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Het Lente-akkoord Congres 2024 wordt nóg grootser dan eerdere edities. Met meer plek voor deelnemers, meer sessies en nog meer ruimte voor verdieping en actuele onderwerpen. Dit event is een must voor iedereen die serieus bezig is met circulaire woningbouw. Het congres wordt elk jaar georganiseerd door de samenwerkende partners binnen Lente-akkoord Circulair Industrieel Bouwen: WoningbouwersNL, IVBN, AEDES, NEPROM, Bouwend Nederland en het ministerie van BZK.

Programma

Zo krijg je op 19 juni een actuele update rond de MPG-rekenmethode en aanscherping. Daarnaast staan de volgende onderwerpen op het programma: losmaakbaar bouwen, carbon credits, strategieën voor betaalbaar circulair bouwen, biobased bouwen, installatie-arm bouwen. Ook komen inspirerende voorbeelden voorbij, waaronder een van de grootste houten appartementengebouwen die momenteel in aanbouw zijn in Nederland.

Deze middag is inclusief lunch en een afsluitende borrel.

Sprekers

Met sprekers van onder andere Ministerie van BZK, W/E Adviseurs, VORM, Sustainer, INBO, Powerhouse Company, Woonstad Rotterdam, Ingenii, AM, VBI, Climate Cleanup Foundation, Rabobank en gemeente Amsterdam.

Meer informatie

Wil je je aanmelden of meer intormatie over het congres? Lees meer over het Lente-akkoord congres 2024

DGBC-partners

AM | VORM | INBO | Gemeente Amsterdam | Rabobank

Overige partners

Stichting W/E Adviseurs