DGBC Woonmerk Auditor Training

Deze training heeft reeds plaatsgevonden.

Met de in juni gelanceerde beoordelingsrichtlijn voor woningen, het DGBC Woonmerk, geeft DGBC invulling aan de opgave om miljoenen woningen in Nederland te verduurzamen.
Het DGBC Woonmerk maakt de stand van zaken van de woning inzichtelijk en stimuleert het tot noodzakelijke verduurzaming. DGBC ziet sinds de lancering veel interesse bij opdrachtgevers. Om hen te helpen bij het certificeren van grote portfolio’s gaat DGBC Officiële DGBC Woonmerk Auditors opleiden. De eerste introductietraining vindt plaats op op dinsdag 16 oktober.   

Plaats en tijd

De training wordt gegeven op dinsdag 16 oktober 14.00 uur tot 19.00 uur bij SPACES Den Haag -  De Rode Olifant. Graag ontvangen we je vanaf 13.30 uur op de locatie. Na afloop eten en drinken we graag nog wat met elkaar.

Investering

Klik hier voor het totale kostenoverzicht. De bedragen zijn exclusief btw.

Inhoud

De training richt zich op drie aspecten:

  • Deel 1 van de training zal een introductie op DGBC Woonmerk bevatten. 
  • In deel 2 gaan we in op de juridische en procedurele taken en verantwoordelijkheden van de auditor.
  • Tot slot laten we jou in deel 3 kennis maken met de benadering van verschillende doelgroepen.

Na deze middag ben jij aspirant Auditor. Dit betekent dat je opdrachten kan aannemen en een audit mag uitvoeren. Op het eerste door jou goedgekeurde assessment zal een 100% controle (QA) worden uitgevoerd. Nadat deze volledig akkoord is mag je jezelf Auditor noemen.

Lees hier meer over de rol van Auditor DGBC Woonmerk.

Trainers: 

  • Guido Slokkers - DGBC
  • Rudy van der Helm - DGBC

Doelgroep

Om deel te nemen aan de training, beschik je over een certificaat voor BREEAM-NL Assesor. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Over het DGBC Woonmerk

Met het Deltaplan Duurzame Renovatie voor de bestaande bouw wil DGBC met haar participanten ook de bestaande woningvoorraad de komende jaren versneld verduurzamen. Inzicht en bewustwording spelen hierin een belangrijke rol. Om dit proces te ondersteunen is het DGBC Woonmerk ontwikkeld in samenwerking met a.s.r. real estate, VORM, VolkerWessels Vastgoed en Ballast Nedam. Het instrument geeft voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw een breed inzicht in de kwaliteiten van woningen en hun omgeving. Lees hier meer over het DGBC Woonmerk

 

Datum

dinsdag, 16 oktober, 2018
van 14:00 tot 19:00 uur

Locatie

Dutch Green Building Council (DGBC)
Zuid Hollandlaan 7
2596 AL, Den Haag