De Dag van de Projectontwikkeling

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

​​Op donderdag 16 mei 2024 organiseert de NEPROM, samen met diverse partners, de elfde editie van de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP). De DVDP is hét jaarlijkse kennistrefpunt voor vastgoedprofessionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken.

Kom op 16 mei 2024 naar de DVDP in Den Bosch! De DVDP is hét event voor alle professionals die actief zijn op het brede terrein van stedelijke ontwikkeling: markt én overheid. Samen staan we voor de immense opgave om een waardevolle en toekomstbestendige leefomgeving te ontwikkelen voor de komende generaties. Tijdens de DVDP 2024 maakt NEPROM een bijzondere tijdreis van 1974 naar 2074.

Waar stonden ze vijftig jaar geleden? Hoe was de reis naar 2024? Wat hebben ze geleerd en vooral: hoe kunnen ze deze kennis inzetten voor de ontwikkeling van het Nederland voor morgen? Laten we tijdens de DVDP 2024 met elkaar op zoek gaan naar de kansen en uitdagingen voor onze reis naar 2074! 

Wil jij samen met ruim 1.000 andere enthousiaste vakgenoten bijdragen aan de ontwikkeling en realisatie van een toekomstbestendig Nederland? Kom dan op 16 mei 2024 naar de DVDP in Den Bosch!

Integrale CO₂-reductie in projecten: sleutel tot duurzame woningbouw  [Parallelsessie]

Om met Nederlandse woningbouw richting Paris Proof te komen, is integraal inzicht in de CO₂-uitstoot door energieverbruik en materiaalgebruik op korte termijn cruciaal. Met dit inzicht kunnen op project-, portfolio- en uiteindelijk op sectorniveau de juiste keuzes gemaakt worden in een vroeg stadium. Ook kan het helpen bij het opstellen van rapportages die in het kader van de EU verplicht zijn. De Quick Carbon indicator helpt hierbij. Uiteindelijke doel: stapsgewijs naar een ambitieus maar haalbaar reductiepad voor CO₂ waar markt en overheid mee aan de slag kunnen. Kom aan boord terwijl Dura Vermeer, Synchroon, DGBC, Merosch en NIBE praktijkvoorbeelden delen en samen op weg gaan naar een groenere toekomst.

Sander Woertman [sessieleider]

Programmaleider Lente-akkoord 2.0

Gijs Caljé

Projectontwikkelaar Dura Vermeer

Ruben Zonnevijlle

Programmamanager DGBC

Mantijn van Leeuwen

Algemeen directeur Nibe

Menno Schokker

Adviseur bij Merosch

Nicolle Terlouw

Directeur Vastgoedontwikkeling Dura Vermeer Bouw Zuid West

Noor Aghina

Projectontwikkelaar Synchroon