BREEAM-NL Harmonisatiebijeenkomst Assessoren In-Use

Ook dit jaar worden de harmonisatiebijeenkomsten voor Assessoren gehouden op locatie van een BREEAM-NL project. Om de assessorregistratie te behouden moeten assessoren jaarlijks een harmonisatiebijeenkomst bijwonen. Voor elk schema zijn een aantal interessante projecten uitgezocht waarbij een ervaren assessor en opdrachtgever de uitdagingen van het betreffende certificeringstraject bespreken.

De bijeenkomst start met een algemene update vanuit DGBC voor alle schema’s. Voor het Nieuwbouw schema zal daarnaast ruim de tijd worden genomen om de nieuwe BRL te bespreken. Net zoals vorig jaar is de casuïstiek van het project gekoppeld aan een rondleiding door het gebouw en over het terrein. We Sluiten de bijeenkomst af met een plenaire sessie voor feedback over de gekozen oplossing van het project en inbreng van eigen casuïstiek.  
Indien je assessor bent op meerdere schema’s hoef je maar één bijeenkomst van een schema naar keuze bij te wonen. Op verzoek kan een extra bijeenkomst worden bijgewoond. Er zijn een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar en assessoren die nog aan de harmonisatieverplichting moeten voldoen krijgen voorrang.

Locatie 

Op 12 november zijn we in de middag te gast bij VIVAT in Amstelveen onder leiding van de assessor Sander van den Berg (CFP). Informatie over de locatie en het project VIVAT NV vind je hier.

Deelnemers

Deze training is alleen van toepassing voor BREEAM-NL assessoren. Aanmelden kan via het inschrijfformulier

Gerelateerd nieuws

BREEAM-NL Nieuwbouw 2020: nieuwe maatstaf voor duurzame nieuwbouw

BREEAM-NL Nieuwbouw 2020: nieuwe maatstaf voor duurzame nieuwbouw