Support DGBW-Online

Standhouder Green Expo

Exclusief voor sponsors, themapartners én DGBC-partners.

Dit is dé online DGBC-partnerruimte in Hopin! In verband met ons jubileum bieden we alle DGBC-partners de mogelijkheid om hier een virtuele stand kosteloos in te richten. In deze virtuele stand kan je je eigen organisatie profileren door middel van afbeeldingen, profieltekst en downloads. 


Aanmelden voor een stand op The Green Expo is niet meer mogelijk.


Openingstijden Green Expo 

Maandag 21 september tot en met vrijdag 25 september

van 15:00 uur tot 15:45 uur


Mogelijkheden stands

Dagelijks

De virtuele stands op de Green Expo kunnen bezocht worden zonder direct contact te hebben met de standbemanning.

 • Korte toelichting wat het bedrijf doet, de duurzame ambitie, ondersteund door logo
 • Vertoning corporate movie die door de bezoeker op elk gewenst moment ingestart kan worden


15.00 uur tot 15.45 uur 

De stands gaan ‘live’ voor direct contact tussen standbemanning en bezoekers. Bezoeker kunnen langskomen voor een praatje met de standbemanning of voor het volgen van een presentatie. Tijdens deze drie kwartier kun je dus in direct contact komen met de bezoekers van je virtuele stand. Houd ook de chat goed in de gaten voor vragen van bezoekers.

Wij raden je aan om per dag maximaal 2 personen van je eigen bedrijf de stand te laten bemannen.

Live gaan op de virtuele stand

Om live te gaan zet je het filmpje uit door op het knopje rechtsboven “toggle to turn to live session” te klikken. Wanneer je om 15.45 uur de stand weer verlaat, kun je het filmpje weer aanzetten door het vinkje rechtsboven weer aan te zetten. 


Registratie

Iedere bezoeker (incl. de standbemanning) van DGBW-online moet geregisteerd zijn. Als standbemanning ontvang je een mail met een link om je registratie te accepteren en definitief te maken. Daarna kan je je account aanvullen met de juiste gegevens en een foto.


Let op: zorg dat je account herkenbaar is, vul deze zo volledig mogelijk in en upload je foto. Dit account wordt namelijk gebruikt voor je deelname aan de virtuele stand. En is je visitekaartje tijdens DGBW-online.


Bezoek DGBW-online via Google Chrome of Mozilla Firefox


In het evenement

Na inloggen op DGBW-online kom je bij de receptie. Links in beeld kun je navigeren naar de Green Expo. Klik hierop en je ziet een overzicht van alle virtuele stands. Elke stand heeft zijn eigen tegel. De stands staan op alfabethische volgorde en je kunt dus direct door naar je eigen stand.


Overzicht van alle virtuele stands


In jouw virtuele stand

Je meldt jezelf aan door op ‘participate’ te klikken. In de virtuele stand kun je met de knop midden in beeld je audio en video delen, waardoor je de stream start. Je browser vraagt wellicht toegang tot je audio en video, klik hier op ‘toestaan’ of ‘alles toestaan’. Als je je eigen stream in beeld ziet, ben je meteen live, dus houd hier rekening mee. Je kunt binnen hopin géén achtergrond instellen.


Na afloop van de sessie kun je de knop ‘Leave’ gebruiken om je stream te stoppen. Je blijft dan nog wel in de standruimte, maar je audio en video worden niet meer gedeeld.

Mogelijkheden Green Expo

Presentatie

Je kunt een presentatie zoals Powerpoint, Prezie of Keynote delen door gebruik te maken van ‘share screen’.

Video met geluid?
Wil je een video tonen mét geluid dan kan dat met een andere applicatie: Loopback of VoiceMeeter. Deze kunnen het geluid van de video door Hopin sturen. Voor informatie moet je zelf naar deze websites gaan en de applicatie installeren.

Chat

Zet de chatfunctie op booth. Gebruik deze chat om te communiceren met de bezoekers. Hier kunnen ook vragen of opmerkingen van bezoekers binnenkomen. Wanneer er een rood puntje staat is er een nieuwe activiteit op de chat.


Tips and tricks voor beursstandhouders:

 • Bereid deelname aan de beursstand goed voor, een online event is namelijk anders dan een offline event. Je ziet je publiek niet, dus denk na over hoe je dit publiek inspireert en boeit
 • de beursstand is toeganklijke voor alle bezoekers van DGBW-online
 • Start en stop op het in het programma aangegeven tijdstip. Zo verlies je geen kijkers of bezoekers van je stand.
 • ndanks dat je tegen een scherm praat en hebben bezoekers nog geen vraag gesteld, er kan al wel publiek zijn: ga niet weg achter je stand, ga rechtzitten, zet een glimlach op en straal energie uit
 • Zit je met een collega in de stand; houd dan rekening met eventuele bezoekers. Vermijd dus koffieautomaatpraat.
 • Zorg voor een nette achtergrond. Deze zal immers voor iedereen zichtbaar zijn. Wellicht leuk om je bedrijfslogo op de achtergrond te tonen
 • Promoot in je netwerk wanneer je in je beursstand zit en gebruik de chat om bezoekers te werven
 • Wanneer je camera aan staat in je beursstand kunnen aanwezige bezoekers al meekijken en luisteren. Houd hier rekening mee.
 • Het is net een echte beurs, dus je moet wel van je stand ‘af komen’ om mensen naar binnen te trekken. Dit kan je doen door gelijk te starten met een presentatie en daarmee interactie proberen aan te gaan met het publiek. Publiek dat dan ‘voorbij loopt’ zal eerder geneigd zijn om te blijven luisteren en vragen te stellen.
 • Beman met meer dan 1 persoon je stand. Zo kan je ook met elkaar in gesprek gaan wanneer er nog geen bezoekers zijn, dat kan ook meer bezoekers trekken. Let op! Je kan niet alle verschillende bezoekers live tegelijk helpen.
 • Dus: Het gaat niet vanzelf. Bedenk hoe je je onderscheidt, zodat je er een succes van maakt. Een online beurs is harder werken dan een offline beurs.
 • Alle schermen hebben dezelfde grootte. Door te dubbelklikken kan je en scherm groter/kleiner maken. DIt is een persoonlijke instelling. iedereen kan dit voor zichzelf instellen.

Heb je nog vragen? Die kan je tijdens het event stellen in de HELPDESK. De helpdesk is gedurende het event altijd open bij DGBW Sessions.


Communicatiepakket

We willen natuurlijk zoveel mogelijk ruchtbaarheid geven aan deze bijzondere editie van de Dutch Green Building Week én aan alle sessies. Hier vind je een communicatiepakket waar je gebruik van kunt maken op social media of in persberichten. Laat vooral ook jouw netwerk weten dat je standhouder bent tijdens DGBW-online. 


Terug naar Support

Laatste nieuws

'Het is niet de vraag ‘of’ maar ‘hoe’ we er komen'

'Het is niet de vraag ‘of’ maar ‘hoe’ we er komen'

Kijk terug: Webinar - Van pilot naar portfolio-aanpak V2.0

Kijk terug: Webinar - Van pilot naar portfolio-aanpak V2.0

Annemarie van Doorn in Raad van Advies Sociëteit Vastgoed

Annemarie van Doorn in Raad van Advies Sociëteit Vastgoed