Win een LCA en lidmaatschap voor INSIDE/INSIDE

INSIDE/INSIDE heeft een mooie winactie, speciaal voor (middel)kleine producenten van interieurproducten en materialen. Met de winactie maak je kans op een gratis LCA-berekening en lidmaatschap voor INSIDE/INSIDE. Zo kun je aantonen hoe duurzaam jouw product(groep) daadwerkelijk is en krijgt jouw organisatie drie jaar lang een podium op hét onafhankelijke platform voor een duurzaam interieur.

Deelname en beoordeling

We nodigen scale-ups uit de interieurbranche van harte uit om deel te nemen. Meedoen kan nog tot 30 augustus door het formulier op deze pagina in te vullen en te versturen naar info@insideinside.nl. Vervolgens worden alle inzendingen beoordeeld op innovatie, schaalbaarheid, originaliteit, toepasbaarheid en duurzaamheid. Samen met NIBE en Ex Interiors maakt Dutch Green Building Council deel uit van het jurypanel. Het juryoordeel telt voor 50% mee, net als de publieksstemmen. Vanaf half september worden de digitale stembussen geopend en kun je maximaal 1 stem uitbrengen.

Expositie en prijsuitreiking tijdens DGBC-festival

De winnaar wordt feestelijk bekendgemaakt op 7 oktober tijdens het DGBC-festival, onderdeel van de Dutch Green Building Week. Geselecteerde deelnemers krijgen een plek op de expositie tijdens het festival. Daar kunnen zij hun interieurproduct of materiaal presenteren aan 250 professionals uit de bouwsector.

Meer informatie over de voorwaarden en deelname vind je op insideinside.nl.

Gerelateerd

Hercuton lanceert duurzaamheidsconfigurator voor bedrijfspanden en kantoren

Hercuton lanceert duurzaamheidsconfigurator voor bedrijfspanden en kantoren

Maak kennis met onze nieuwe partner Innovattic

Maak kennis met onze nieuwe partner Innovattic

Het Duurzaam Bouwen Woordenboek van DGBC bevat 265 veelgebruikte termen en afkortingen uit de bouwwereld.

DGBC lanceert woordenboek voor duurzaam bouwen