Vroegboekkorting voor Future Leaders Program

Werkt er in uw organisatie een ambitieuze Young Professional? Of bent u dat zelf? Meld je dan snel aan voor het DGBC Future Leaders Program. Tot woensdag 1 juli geldt nog een vroegboekkorting van 10%. Inmiddels stromen de eerste aanmeldingen van Young Professionals binnen. Organisaties zoals APPM, Deerns, DWA, ISSO, Lidl Nederland, Merin en Schröder Vastgoed zijn inmiddels al goed vertegenwoordigd. 

DGBC Future Leaders Program

Begin deze maand hebben wij tijdens vastgoedbeurs PROVADA het DGBC Future Leaders Program 2015 gelanceerd. Dit is een exclusief programma voor Young Professionals die de ambitie hebben op termijn de nieuwe (groene) leiders te zijn. Het is de missie van DGBC deze generatie te stimuleren op het gebied van duurzaamheid en leiderschap. Door middel van het aanbieden van dit programma wil DGBC de nieuwe generatie ondersteunen. Dit gebeurt door kennis te delen, te coachen op gedrag en competenties, te verbinden met bestaande leiders en generatiegenoten en door Young Professionals concreet te laten samenwerken aan urgente groene uitdagingen.
 

Samenwerking met Nyenrode

Het inhoudelijke programma van in totaal vier bijeenkomsten wordt door DGBC samengesteld, in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en CoreNet Benelux. Naast inhoudelijke en hoogwaardige keynotes op het gebied van leiderschap en duurzaamheid, kunnen de Future Leaders onderling ook kennis vergaren en delen. Sprekers zijn onder andere hoogleraren van Nyenrode, Ellis ten Dam (CoreNet / Royal Haskoning) en Jan Willem van de Groep (winnaar Duurzame 50 Vastgoed NL 2015). Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Future Leaders, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders. Op maandag 21 september, de eerste dag van de Dutch Green Building Week, start het programma op Nyenrode te Breukelen. Het programma eindigt op woensdag 2 december tijdens de exclusieve DGBC Green Leadership Summit op Buitenplaats Amerongen. 

Gezocht: opvolgers van de huidige directie

Het DGBC Future Leaders Program is een programma voor ambitieuze Young Professionals uit de gehele DBFMO-keten (Design, Build, Finance, Maintain & Operate). Deelnemen is mogelijk voor Young Professionals met HBO of WO werk- en denkniveau. De investering voor dit mooie 4-daagse programma is hiermee slechts 1295 euro. Voor DGBC Participanten geldt een korting van 25%. Indien de Young Professional is aangemeld voor woensdag 1 juli ontvangt uw organisatie ook nog eens 10% vroegboekkorting.

Meer informatie

Bekijk de brochure met meer informatie. Of ga naar de website www.DGBC.nl/FLP

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'