Green Leadership Summit

De Green Leadership Summit is een exclusieve bijeenkomst voor de leiders in de bouw- en vastgoedbranche. Deelnemers worden meegenomen in de keuzes die door het bedrijfsleven in andere branches worden gemaakt om te overleven in tijden van toenemende schaarste van energie, voeding en grondstoffen. Het herzien van vroegere en huidige businessmodellen is hierbij essentieel.

Het summit moet handen en voeten geven aan het idee dat persoonlijk leiderschap en ‘lef’ ook in de bouw- en vastgoedsector nu van groot belang zijn. Zowel om kwaliteit te kunnen bieden voor de korte en langere termijn en als om de eigen businesskansen te vergroten. Inzet: het verder brengen van het Deltaplan Duurzame Renovatie, een initiatief van de Dutch Green Building Council (DGBC) om de zo gewenste versnelling in het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving te realiseren.

Green Leadership Summit 2018

Ook in 2018 organiseert DGBC een Green Leadership Summit. Op donderdag 6 december vindt de Green Leadership Summit 2018 plaats. De genodigden ontvangen in het voorjaar van 2018 een persoonlijke uitnodiging.

Voorgaande edities