Speciale actie tijdens PROVADA 10% korting op DGBC Future Leaders Program

Werkt er in uw organisatie een ambitieuze Young Professional? Of ben je dat zelf? Meld de Young Professional dan tijdens de PROVADA aan voor het DGBC Future Leaders Program 2016. Van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 juni geldt een eenmalige actiekorting van 10% op het deelnametarief. Inmiddels zijn er al diverse aanmeldingen van Young Professionals binnen. Organisaties zoals ABN AMRO, Alliander, a.s.r., BAM, BOOT, Bouwbedrijf de Vries en Verburg, Deerns, ENGIE, GRESB, Lidl Nederland, Pathema, Schiphol Real Estate, Unica en Valstar Simonis zijn inmiddels al goed vertegenwoordigd. Bekijk hier de gehele (voorlopige) deelnemerslijst.

DGBC Future Leaders Program 2016

Het DGBC Future Leaders Program is een exclusief vierdaags programma voor Young Professionals die de ambitie hebben op termijn de nieuwe (groene) leiders te zijn. Dit jaar vindt de tweede editie plaats. Het is de missie van DGBC deze generatie te stimuleren op het gebied van duurzaamheid en leiderschap. Door middel van het aanbieden van dit programma wil DGBC de nieuwe generatie ondersteunen. Dit gebeurt door kennis te delen, te coachen op gedrag en competenties, te verbinden met bestaande leiders en generatiegenoten en door Young Professionals concreet te laten samenwerken aan een groene case.

Samenwerking met GRESB en CoreNet Benelux

Het inhoudelijke programma wordt door DGBC samengesteld. CoreNet Benelux en GRESB zijn Support Partners van dit leiderschapsprogramma. Naast inhoudelijke en hoogwaardige keynotes op het gebied van (duurzaam) leiderschap, kunnen de Young Professionals onderling ook kennis vergaren en delen. Er zijn onder andere bijdragen van hoogleraar Lidewey van der Sluis (Nyenrode), Nils Kok (GRESB), Coert Zachariasse (Delta Development), Onno Dwars (VolkerWessels), Nathalie Mangelaars (Pitch Queen) en de winnaar van de Trouw Duurzame 100 Maurits Groen (WakaWaka). Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Young Professionals, maar ook met huidige CEO's en Green Leaders. Op donderdag 8 september start het programma in Amsterdam (Jaz), waarna er twee terugkomdagen zijn in respectievelijk Utrecht (a.s.r.) en Rotterdam (Markthal). Het vierdaagse programma eindigt op 29 november tijdens de exclusieve DGBC Green Leadership Summit

Deelnemen met 10% PROVADA korting

Het DGBC Future Leaders Program is een programma voor maximaal 50 ambitieuze Young Professionals, die zich actief bezighouden met de gebouwde omgeving. Deelnemen is mogelijk voor Young Professionals met HBO of WO werk- en denkniveau. Indien de Young Professional zich aanmeldt tijdens de PROVADA van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 juni ontvangt uw organisatie 10% korting. Aanmelden kan via het inschrijfformulier en met behulp van de kortingscode FLPPR16.

Meer informatie

Bekijk de brochure met meer informatie. Of ga naar de website www.DGBC.nl/FLP.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'