Signify en Binnenlands Bestuur organiseren evenement over haalbaarheid klimaatdoelen

Signify en Binnenlands Bestuur organiseren op 7 november een event voor bestuurders en ambtenaren bij de overheid over de haalbaarheid van klimaatdoelen. Annemarie van Doorn zal tijdens het evenement inzoomen op het verduurzamen van gebouwen. 

Het event is voor ambtenaren en bestuurders werkzaam bij de overheid. Aanleiding voor de bijeenkomst is een enquête. Die peiling is gehouden onder gemeente-ambtenaren en lokale bestuurders over hun visie op duurzaamheid en duurzame straatverlichting. Uit deze enquête blijkt dat energietransitie wordt gezien als één van de grootste maatschappelijke opgaven van de komende decennia.

Openbare verlichting

Door energie te besparen zijn op een eenvoudige en efficiënte manier de klimaatdoelstellingen bereiken. Met slimme ledverlichting is voor gemeenten tot wel 70% energiebesparing te behalen en door de langere levensduur ook een besparing op onderhoudskosten. Meer dan de helft is daarvan op de hoogte, maar slechts 5% zet volledig in op energiebesparing in de openbare verlichting.

Kijk voor meer informatie op speciale eventpagina

Partners

Signify

Gerelateerd

In vogelvlucht op de hoogte via webinars BREEAM-NL

In vogelvlucht op de hoogte via webinars BREEAM-NL

Innovatie  is niet alleen technologie, maar ook gedrag

Innovatie is niet alleen technologie, maar ook gedrag

DOKVAST en Barli realiseren circulair en iconisch bouwproject Juf Nienke

DOKVAST en Barli realiseren circulair en iconisch bouwproject Juf Nienke