Kerstgroet van DGBC

Met de feestdagen voor de deur, kijken we terug op een prachtig jaar. Daar willen we iedereen ontzettend voor bedanken. Want wat hebben we hard gewerkt, met het team en met de partners, aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving in Nederland!

Dit jaar was natuurlijk extra bijzonder vanwege ons jubileum. Speciaal hiervoor verzamelden we foto’s om terug te blikken op 15 jaar DGBC.

Nog heel even en ook iedereen van DGBC zit aan het kerstdiner en de oliebollen. We zijn daarom de week tussen Kerst en Oud en Nieuw gesloten. In het nieuwe jaar staan we weer klaar voor alle vragen en opmerkingen.

Namens iedereen bij DGBC wensen we jullie hele fijne feestdagen en een mooi 2024!

Leestips

Voor wie ons in de tussentijd niet kan missen, hebben we een paar fijne leestips uit het afgelopen jaar verzameld.

BREEAM-NL
Het digitale BREEAM-NL magazine staat vol inspiratie, tips en praktijkvoorbeelden met als overkoepelend thema natuurlijk duurzaam bouwen.

Toekomstbouwers magazine
Een mooie editie van Toekomstbouwers magazine stond dit jaar geheel in het teken van ‘Elke schakel telt’. Net als het thema van de Dutch Green Building Week.

Founding partners interviewreeks
Ze zijn erbij vanaf het eerste uur en we stonden samen aan het begin van ons verhaal. Onze founding partners. Ter ere van ons jubileumjaar keken we met ze terug op vijftien jaar DGBC.

Circulaire installaties
Installaties als zonnepanelen en warmtepompen zijn onmisbaar in de energietransitie, maar hebben ook een grote milieu-impact. Alles over de laatste ontwikkelingen rondom ontwerp, end-of-life, contractvormen en data lees je in een reeks trendartikelen.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'