Eerste Nationaal BREEAM Congres over de waarde van duurzaamheid

Op donderdag 23 maart 2017 vindt voor het eerst in Nederland het Nationaal BREEAM Congres plaats. Het congres staat in het teken van de waarde van duurzaamheid en wordt gehouden op een unieke en groene congreslocatie, namelijk Innovatiekracht te Spijkenisse

Duurzaamheid, wat is het (je) waard?

Investeren in duurzaamheid kost geld, maar wat levert het op? Tijdens dit congres krijgen deelnemers meer te weten over de brede duurzaamheidsbenadering van het BREEAM-NL keurmerk. Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden wordt duidelijk op welke wijze BREEAM-NL kan bijdragen aan een positieve ‘value case’ voor uw onderneming. Denk daarbij aan de energierekening, maar ook aan onderwerpen als gezondheid, onderhoudskosten en onderscheidend vermogen in de markt. Mede dankzij ‘Parijs’ gaan steeds meer bedrijven verantwoord aanbesteden en is duurzaamheid een gunfactor geworden.

Programma

Het belooft een interessant en dynamisch programma te worden. Met inspirerende presentaties van keynote sprekers waaronder professor Climate Design and Sustainability Andy van den Dobbelsteen. Met succesvolle praktijkvoorbeelden. En met verdiepende workshops over BREEAM-NL thema’s.

Aanmelden

In de eerste weken na de aankondiging van het congres hebben zich al meer dan 60 geïnteresseerden aangemeld. In totaal is er plek voor maximaal 350 deelnemers. Meldt u zich voor 1 februari 2017 al aan, dan betaalt u 250 euro (voor DGBC Participanten is dat 199 euro). Ga snel naar de website om u aan te melden.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'