Coert Zachariasse keynote spreker op Nationaal BREEAM Congres

Coert Zachariasse van Delta Development Group is keynote spreker op het Nationaal BREEAM Congres op 23 maart in Innovatiekracht in Spijkenisse. Het congres heeft de titel 'BREEAM, wat is het (u) waard?'. Over waarde gesproken: Zachariasse vindt "geld eigenlijk helemaal niet leuk, de wereld mooier maken is veel leuker". Lees binnenkort meer over de standpunten van Zachariasse. Met zijn innovatiekracht, leiderschap en zijn instelling 'iedereen een goede boterham' ontwikkelde hij Park 20|20 in Hoofddorp tot een van meest duurzame kantorengebieden van Nederland. En tot een gebied met een hoge BREEAM-NL dichtheid.

Over Coert Zachariasse

Coert Zachariasse heeft een achtergrond in de economie en accountancy. Werkte daarin ook tot eind jaren 90. Toen kwam hij erachter dat het vak van accountant een weinig scheppende betrekking was. Het was te veel in de achteruitkijkspiegel kijken, terwijl mijn klanten vooral met morgen bezig waren. Tijdens een vader-zoon kanotocht in Canada vroeg zijn vader hem om bij hem ‘in de zaak’ te komen, bij Delta Development Group. In 2001 nam Coert Zachariasse het aandelenpakket over. Sindsdien maakt Coert Zachariasse een naar eigen zeggen ‘interessante reis’ om de Nederlandse kantorenmarkt van het circulaire gedachtegoed te doordringen.

Aanmelden

De aanmeldingen voor het Nationale BREEAM Congres gaan snel. Inmiddels hebben al bijna 200 bezoekers zich aangemeld. Wees er dus snel bij.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'