DGBW: Hoe kom ik tot een sensoroplossing die 100% past bij de uiteindelijke toepassing?

We verwachten de komende jaren ongeveer 50 miljard apparaten te verbinden met het internet en generen hiermee een omzet van maar liefst 7 biljoen euro. Kijkende naar deze cijfers wordt verwacht dat sensor-oplossingen de basis worden van onze verbonden wereld.

Workshop

Ook in onze gebouwen gaat Internet of Things ofwel IoT een steeds belangrijkere rol spelen. Of het nu gaat over het monitoren van de luchtkwaliteit, het meten van bezetting en benutting, het borgen van energieverbruik of juist het welbevinden van de gebruiker. Er is een enorm aanbod en verscheidenheid aan oplossingen en systemen maar hoe weet ik nu dat ik het systeem kies wat het beste past binnen onze organisatie? In deze workshop gaan we onder andere in op de volgende vragen: -Hoe werken de verschillende systemen? -Wat is het verdienmodel? -Keuze tussen sensor en/of platform? -Data beschikbaarheid? -Hoe zit het met mijn privacy?

Locatie

Nobelweg 12 
Schijndel

Aanmelden

Dit evenement is gratis, aanmelden kan via de inschrijfknop links.

 

Dit evenement is onderdeel van de Dutch Green Building Week 2022

Bekijk DGBW 2022

 

DGBC-partners

Avelution

SDG's

Logo voor Goede gezondheid en welzijnGoede gezondheid en welzijn | Logo voor Betaalbare en duurzame energieBetaalbare en duurzame energie | Logo voor Industrie, innovatie en infrastructuurIndustrie, innovatie en infrastructuur | Logo voor KlimaatactieKlimaatactie | Logo voor Leven op het landLeven op het land | Logo voor Partnerschap om doelstellingen te bereikenPartnerschap om doelstellingen te bereiken

Gerelateerd nieuws

Dutch Green Building Week: lokaal, sociaal en duurzaam

Dutch Green Building Week: lokaal, sociaal en duurzaam

Highlights Paris Proof talkshow met ABN AMRO

Highlights Paris Proof talkshow met ABN AMRO

Green Buildings Event 2021: ‘Radicale verandering door innovatie, kennisdeling en lef!’

Green Buildings Event 2021: ‘Radicale verandering door innovatie, kennisdeling en lef!’