Parallelsessies DGBC Congres: updates van de route naar Parijs

Tijdens het DGBC Congres op 27 september organiseert DGBC naast het hoofdprogramma ook nog eens tien parallelsessies. Via originele invalshoeken tonen de sprekers hun inspanningen voor de verduurzaming van de gebouwde omgeving. De parallelsessies worden gegeven door sprekers van DGBC, uit het bedrijfsleven en van de overheid.

Zo spreekt Selina Roskam van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) over de wetgeving als intrinsieke motivatie, met praktijkvoorbeelden van Heembouw en Dunea. Energieleverancier Vattenfall praat je tijdens een interactieve sessie juist bij over hoe een geïntegreerde aanpak bijdraagt aan de verduurzaming van vastgoed.

DGBC parallelsessies

Zelf geeft DGBC ook een presentatie over het Woonmerk en is er de lancering van BREEAM-NL Gebied 2018. Tijdens die lancering krijgt Maikel de Laat van DGBC op het podium gezelschap van Jos van Eldonk van Common Affairs en Jos Schild van Royal HaskoningDHV. 

Paris Proof

In vijf parallelsessies geven de voorzitters van de werkgroepen van het Deltaplan een update van de vorderingen in hun werkgroep. Op het gebied van kantoren, retail, onderwijs, zorg en logistiek krijg je een overzicht van de stappen die deze sectoren willen zetten om de Parijse klimaatdoelstellingen te behalen.

Professionals

Jos Schild

Gerelateerd

Woningen

Woningvoorraad doorgerekend: wat is er nodig voor Paris Proof?

Rondetafel circulair inspecteren november 2022

Rondetafelgesprek: haken en ogen aan circulaire inspectie

Controle van diepste kelder tot hoogste zonnepaneel

Controle van diepste kelder tot hoogste zonnepaneel