Parallelsessies DGBC Congres: updates van de route naar Parijs

Tijdens het DGBC Congres op 27 september organiseert DGBC naast het hoofdprogramma ook nog eens tien parallelsessies. Via originele invalshoeken tonen de sprekers hun inspanningen voor de verduurzaming van de gebouwde omgeving. De parallelsessies worden gegeven door sprekers van DGBC, uit het bedrijfsleven en van de overheid.

Zo spreekt Selina Roskam van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) over de wetgeving als intrinsieke motivatie, met praktijkvoorbeelden van Heembouw en Dunea. Energieleverancier Vattenfall praat je tijdens een interactieve sessie juist bij over hoe een geïntegreerde aanpak bijdraagt aan de verduurzaming van vastgoed.

DGBC parallelsessies

Zelf geeft DGBC ook een presentatie over het Woonmerk en is er de lancering van BREEAM-NL Gebied 2018. Tijdens die lancering krijgt Maikel de Laat van DGBC op het podium gezelschap van Jos van Eldonk van Common Affairs en Jos Schild van Royal HaskoningDHV. 

Paris Proof

In vijf parallelsessies geven de voorzitters van de werkgroepen van het Deltaplan een update van de vorderingen in hun werkgroep. Op het gebied van kantoren, retail, onderwijs, zorg en logistiek krijg je een overzicht van de stappen die deze sectoren willen zetten om de Parijse klimaatdoelstellingen te behalen.

Gerelateerd

WEii-licentiehouders kunnen nu certificaat afgeven voor gebouwen

DGBC reikt eerste licenties uit voor certificering Werkelijke Energie intensiteit indicator (WEii)

Framework for Climate Adaptive Buildings compleet: ‘Dit geeft gebouweigenaren handelingsperspectief’

Framework for Climate Adaptive Buildings compleet: ‘Dit geeft gebouweigenaren handelingsperspectief’

Presentatie leidende principes voor sociale duurzaamheid op Paris Proof Plein op PROVADA 2024

Alliantie Sociale Duurzaamheid lanceert leidende principes