Word een duurzame HELD

Op de eerste dag van het Future Leaders Program spreekt Bas Kodden, program director Law, Leadership & Management aan de Nyenrode Business Universiteit. Via zijn boeken, lezingen en seminars bereikt hij jaarlijks vele honderden leidinggevenden en professionals, die vol inspiratie en energie zichzelf én hun organisaties in een vernieuwde staat van flow en bevlogenheid weten te brengen.

Want heb jij ook wel eens het gevoel dat je nog niet alles uit jezelf, je team of je organisatie hebt gehaald? Dat er nog zoveel meer mogelijk is? Dat je net dat ene bruggetje nodig hebt om verder te komen? Je bent niet de enige: zo'n 80% van alle Nederlandse werknemers ervaart op dit moment onvoldoende uitdaging in zijn of haar werk! Aan de hand van praktisch toepasbare managementtheorieën, persoonlijke belevenissen en ontmoetingen met uiterst bevlogen personen, reikt Bas de Young Professionals een stappenplan aan. Want zij zijn de nieuwe HELD'en in zijn ogen: Hoog Energieke Leidingnemende Doeners, die vol vitaliteit en toewijding zelf invulling geven aan hun eigen toekomst

DGBC Future Leaders Program 2017

Op donderdag 7 september zal Bas Kodden op de eerste dag van de derde editie van het vierdaagse leiderschapsprogramma een keynote geven. Het DGBC Future Leaders Program is voor Young Professionals die de ambitie hebben op termijn de nieuwe (groene) leiders te zijn. DGBC wil door middel van het aanbieden van dit programma deze generatie ondersteunen en stimuleren op het gebied van duurzaamheid en leiderschap. Dit gebeurt door kennis te delen, te coachen op gedrag en competenties, te verbinden met bestaande leiders en generatiegenoten en door Young Professionals concreet te laten samenwerken aan een groene case. 

Aanmelden

Op de website www.dgbc.nl/flp is meer informatie te vinden over het DGBC Future Leaders Program. Aanmelden voor de derde editie van dit exclusieve programma kan nog tot 25 augustus 2017.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'