Woody Building Concepts wordt Woody Builders

Woody Building Concepts, gespecialiseerd in bedrijfsmatige houtbouw, gaat vanaf vandaag verder onder de naam Woody Builders. Behalve de naam is ook het logo en de uitstraling vernieuwd. Samen moet dit gaan zorgen voor een duidelijkere positionering van het bedrijf. 

Algemeen directeur Maarten Bakker: “De laatste jaren is er echt wat aan het veranderen in de bouwwereld. Er is steeds meer aandacht voor biobased en circulaire materialen en we zijn trots dat we daarin voorop lopen met onze houten bedrijfspanden en kantoorgebouwen. Wat we doen is meer dan concepten bedenken en aanbieden, we zijn ook makers. We bouwen aan een toekomst waar ook écht toekomst in zit, vandaar de naam Woody Builders.”

Woody Builders is sinds 2023 gevestigd in het door het bedrijf zelf ontwikkelde en gebouwde Houtlab, langs de A59 in Nieuwkuijk. Met deze huisvesting wil het houtbouwbedrijf laten zien wat er mogelijk is op het gebied van biobased en circulair bouwen en zelf het goede voorbeeld geven. 

DGBC-partners

JAJO

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'