Woody Building Concepts wordt Woody Builders

Woody Building Concepts, gespecialiseerd in bedrijfsmatige houtbouw, gaat vanaf vandaag verder onder de naam Woody Builders. Behalve de naam is ook het logo en de uitstraling vernieuwd. Samen moet dit gaan zorgen voor een duidelijkere positionering van het bedrijf. 

Algemeen directeur Maarten Bakker: “De laatste jaren is er echt wat aan het veranderen in de bouwwereld. Er is steeds meer aandacht voor biobased en circulaire materialen en we zijn trots dat we daarin voorop lopen met onze houten bedrijfspanden en kantoorgebouwen. Wat we doen is meer dan concepten bedenken en aanbieden, we zijn ook makers. We bouwen aan een toekomst waar ook écht toekomst in zit, vandaar de naam Woody Builders.”

Woody Builders is sinds 2023 gevestigd in het door het bedrijf zelf ontwikkelde en gebouwde Houtlab, langs de A59 in Nieuwkuijk. Met deze huisvesting wil het houtbouwbedrijf laten zien wat er mogelijk is op het gebied van biobased en circulair bouwen en zelf het goede voorbeeld geven. 

DGBC-partners

JAJO

Gerelateerd

Maarten Markus is manager duurzaamheid bij gebiedsontwikkelaar AM. We zetten in op het minimaliseren van de CO₂-uitstoot van gebouwen enerzijds en een positieve impact van het gebied anderzijds.

‘Door energieneutraal en biobased te bouwen kunnen we veranderen naar een klimaatpositieve sector’

Vastgoedorganisatie is een belangrijke speler op de Europese markt. Nienke Jacobs van de Nederlandse tak Dream Advisors aan het woord.

Maak kennis met onze nieuwe partner Dream Advisors

Marktpartijen met een WEii-licentie kunnen nu een een gecertificeerde WEii-score afgeven voor gebouwen.

WEii-certificering: hoe werkt dit?