Werkgroepvoorzitter Retail Anneke de Vries gaat van AH naar NS

Anneke de Vries zal binnenkort stoppen als werkgroepvoorzitter Retail van het Deltaplan Duurzame Renovatie. De Vries vertrekt bij Albert Heijn en gaat aan de slag als lid van het raad van bestuur van de Nederlandse Spoorwegen. 

De Vries was senior vice president Real Estate, Construction en Franchise voor Albert Heijn, Etos, Gall & Gall. Daarnaast was zij jaren voorzitter van de werkgroep Retail van het Deltaplan Duurzame Renovatie. Door haar carrièreswitch zal zij ook de werkgroep zal verlaten.

Nieuwe rol

Op haar LinkedIn-pagina schrijft De Vries zelf: "Na acht jaar laat ik Albert Heijn, Etos en Gall & Gall achter voor een nieuwe rol als directeur Stations en Risicobeheer bij NS. Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe stap, en blik tegelijkertijd met veel plezier terug op de samenwerking met bevlogen collega’s en franchisenemers in Nederland en België."

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'