Vooraanstaande groene leiders stomen nieuwe generatie klaar voor versnelling

Dutch Green Building Council organiseert voor het derde jaar op rij het Future Leaders Program. Met de inspiratie van de huidige duurzame leiders wordt de generatie van de toekomst klaargestoomd voor misschien wel de grootste opgave voor de komende decennia. De inschrijving voor de driedaagse impactprogramma is nu geopend.

Dit jaar hebben diverse vooraanstaande duurzame leiders zich verbonden aan het programma.

Maurits Groen

Activist, ondernemer, journalist, communicatie-adviseur met duurzaamheid als specialisme. Veelgevraagd spreker en initiatiefnemer van onder andere Waka-Waka en Kipster.

Lidewey van der Sluis

Lidewey E.C. van der Sluis is hoogleraar Strategisch Talentmanagement aan de Nyenrode Business Universiteit. Tevens is zij buitengewoon hoogleraar aan de North-West University in Zuid-Afrika en visiting professor aan de Berlin School for Creative Leadership. Zij heeft 180+ publicaties op haar naam staan en opereert in de driehoek van wetenschap, bedrijfsleven, en overheidsinstellingen.

Bas Kodden

Bas Kodden is een schrijver, spreker en onderzoeker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Het onderwerp Bevlogenheid in het bijzonder. 

Guido Braam

Gedurende zijn loopbaan stond Guido Braam aan de basis van diverse impactgedreven start-ups die hij als mede-eigenaar samenbracht binnen Powered by Meaning. In 2012 besloot hij om zich te focussen op de transitie naar een circulaire economie en werd hij directeur van Circle Economy en was mede organisator van de Circular Expo in Hoofddorp, wat nu een doorstart maakt als Valley Beta.  

Fiona van ’t Hullenaar

Fiona van ’t Hullenaar is Directeur Business Support bij a.s.r.. In die rol is ze onder andere verantwoordelijk voor Duurzaamheid en het Facilitair bedrijf binnen a.s.r. en heeft ze de afgelopen 4 jaar leiding gegeven aan de Duurzame Renovatie van het Hoofdkantoor van a.s.r.

Gijs Nillessen 

Gijs Nillissen is ondernemer, dagvoorzitter en trainer. Hij stoomt mensen klaar voor de optimale presentatie. Speak art, noemt hij dat.

Meer informatie

Het DGBC Future Leaders Program is een programma voor Young Professionals die actief zijn met het verduurzamen van de gebouwde omgeving. De deelnemers zijn Young Professionals tot en met 35 jaar met HBO of WO werk- en denkniveau. De deelnemers zijn werkzaam bij een organisatie (niet als zelfstandige).

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'